2020. június 23., kedd

KIÁRUSÍTÁS!!! ÚJSZERŰ!!! SVÁJCI GYÁRTMÁNY!!! Tokomat síléc forró vaxoló vax automata - Jelenlegi ára: 43 500 Ft


A licit tárgya: síléc vaxoló
 
Újszerű állapotú!!!
Made in Switzreland!!!
Tokomat gyártmányú síléc vaxoló automata.
Saját vásárlású gép, csak a család síléceit vaxoltam vele. Alig használt, újszerű állapotban van. A legtöbbet talán a belseje árul el róla, 7. kép. A hengert még sokszor fel lehet újítani, 1 cm vastag a kopórétege (6. kép).
A felvinni kívánt vax felhajtott hengerek mellett a tálcába kerül, majd a melegítést be kell kapcsolni. Javaslom a Toko vaxokat! 4-es, maximum 5 1/2-es állásra kell állítani a termosztátot. Ha a kívánt hőfokot elérte, akkor a hengert belehelyezzük a tálcába, és elindítjuk a forgást. A síléc talpát végigvezetjük a hengeren, majd hagyjuk a lécre rádermedni.
Van a neten videó róla (igaz, ezek már snowboardot is tudnak vaxolni): KATT IDE!
Kiárusítás!
Kiárulom a családban évek alatt felhalmozódott sí-, és snowboardfelszereléseit, szánkót, bobot, korcsolyát, stb... mert újak lettek karácsonykor a fa alatt. Most érdemes megvenni, mert a reális áránál 30-50%-kal olcsóbban adom. Az összes hirdetéseim között érdemes kutakodni, mert folyamatosan teszem fel a cuccokat! Bármelyik két, vagy több termék együttes megvásárlása esetén kedvezményt adok!  
Van sok más termékem is, (például Fekete Karom térdgyógyító krém), érdemes egy percet szentelni rájuk! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!


Jelenlegi ára: 43 500 Ft
Az aukció vége: 2020-06-23 12:32 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése