2020. június 26., péntek

Germánium zuhanyrózsa aktív anion kristály szűrővel - Jelenlegi ára: 2 190 Ft


Germánium zuhanyrózsa aktív anion kristály szűrővel
Valójában mi is az az anion?
Az anion a negatív töltésű levegő részecske egy atomi összetevője. Mindenhol jelen van a természetben, télen kisebb tavasszal, és nyáron, nagyobb mennyiségben.
Amikor igazán frissnek és élettel telinek érezzük a levegőt, pl egy tavaszi reggelen a természetben, akkor anion mennyiség is bőséges. (800 - 2000 anion / cm3 ) mely jótékony hatással van minden élőlényre fizikailag és lelkileg is. Anionban gazdag helyeken egyszerűen frissnek érezzük a levegőt.
Szeretnéd élvezni a vízesések, zuhatagok és a természet éltető frissességét? Most a fürdőszobádba visszük az élményt! Ha ezt a zuhanyfejet használod, lazító testi-lelki megújulással párosul, az esti zuhanyzás. Az anion és germánium kristálygolyók természetes fertőtlenítő hatásuk miatt, gátolják a baktériumok szaporodását, és kiszűrik a vízből a bőrre és szervezetre egyaránt veszélyes klórt. Az anionok jelenléte a vérben megnöveli az ellenálló képességet a fertőzésekkel szemben.
Gátolja a vírusok-baktériumok szaporodását, megszünteti a kellemetlen szagokat, ezáltal kellemes közérzetet biztosít. Semlegesíti az emberi szervezetre káros pozitív ionokat, csökkenti a stressz hormonokat, gátolhatja a különböző betegségek kialakulását. Az anion elősegíti a sejtanyagcserét, növeli az életerőt és étvágyat, tisztítja a vért és nyugtatja az idegeket, ezért a levegő vitaminjának is nevezik.
A zuhanyfej, a fent leírt tulajdonságai mellett, víztakarékos is, a hagyományos fejekkel ellentétben, tizedmilliméternyi átmérőjű lyukakon, 25%-al kevesebb vizet enged át. Az esőszerű sűrű porlasztott vízsugár bizsergető masszázsként hat a bőrre, serkenti a vérkeringést, és a szervezet regenerációs folyamataira is pozitív hatással van.
A termékre 12 hónap garanciát vállalunk!
Eredeti ár: 6 800 Ft
Akciós ár:
2 190 Ft


Jelenlegi ára: 2 190 Ft
Az aukció vége: 2020-06-27 10:10 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése