2018. március 31., szombat

Xiaomi Mi Band 2 aktivitásmérő - FEKETE (30227) - Jelenlegi ára: 8 400 Ft

Xiaomi Mi Band 2 aktivitásmérő - FEKETE (30227)
Fontos tudnivalók vásárlás előtt:  
Az utaláshoz az infot automatikusan küldi a rendszer, ezért nem írok külön emailt.  
Az utalásra 7 munkanap áll rendelkezésre, ha nem valósul meg kénytelen vagyok negatív értékellést adni és újraindítani az aukciót!
Szállítási idő 2-5 munkanap!
Több termék rendelése esetén egyeztessük a postaköltséget!  A Termék nem rendelkezik dobozzal, buborékos csomagolásban értékesítem, sértetlenül.
További termékeim itt tekintheti meg
Ismertető:
1 év gyártói garancia!
Xiaomi Mi Band 2
A kínai Xiaomi cég a Mi Band 2 intelligens karkötő második generációját kínálja most neked. Az első generációhoz képest nem különbözik jelentősen, de új funkciókkal gazdagodott. A legnagyobb fejlődés valószínűleg az OLED kijelző megjelenése,  ami valószínűleg hiányzott az előző karkötő felhasználóinak. Ezen felül a Mi Band 2 új, pontosabb lépésszámlálóval büszkélkedhet. A változás érintette a szíj anyagát és felépítését is, ami most sokkal kellemesebb, és biztosabban tartja a készüléket a szíjban.
Főbb jellemzők
Nagyon pontos lépésszámláló új algoritmussal
Minőségi és pontos alvásmegfigyelés
OLED kijelző kitűnő olvashatósággal még a napsütésben is
Nagy kapacitás - egyetlen töltéssel akár 30 napig
Precíziós pulzusmérő
Vízálló, IP67 minősítéssel
Értesítés a bejövő hívásokról vagy SMS-ekről
Bluetooth
Egy másik változás, amit nagyra értékelnek azok, akik ülő munkát végeznek, hogy a karkötő észleli, hogy túl hosszú ideig ülsz, és elkezd vibrálni, jelezve, hogy ideje menni egy kört.  Az egyéb funkciók majdnem ugyanazok, mint az első generációnál, így olyan funkciókat tartanak, mint értesítések a bejövő hívásokról vagy SMS-ekről, az alvásfigyelés, a telefon feloldása vagy az intelligens ébresztés az alvás megfelelő fázisában.
Tartsd az alvásod irányításod alatt
Az alvásfigyelő segítségével láthatod, milyen az alvásminőséged, vagy mennyi ideig alszol az alvás különböző fázisaiban. A pontos alvásmonitor minden reggel pontos és részletes statisztikákat kínál.  Az erős vibrációs motornak köszönhetően a Mi Band 2 karkötő ébresztőóraként is használható. Tartozik hozzá egy pulzusérzékelő is, amelyet közvetlenül a karkötőről egy gomb megnyomásával indíthatsz el.
Kiváló kijelző és páratlan akkumulátor-élettartam
Az OLED kijelző minden fontos információt mutat - a megtett lépések számát, az elégetett kalóriákat, a pulzusszámot vagy az időt. Az OLED technológia rendkívül alacsony energiafogyasztású és minden helyzetben tökéletesen olvasható - még közvetlen napfény esetén is. Az integrált akkumulátor kapacitása 70 mAh, ami akár 30 napot is bír egyetlen töltéssel. A töltéshez egyszerűen húzd ki a készüléket a szíjból, és helyezd be a mellékelt USB bölcsőbe. Mobiltelefonról vagy powerbank-ről is tölthető.
A Mi Band 2 nagy előnye a vízállóság. Az IP67-nek köszönhetően zuhanyozhatsz vagy kezet moshatsz az óráddal. Természetesen könnyen csatlakoztatható a mobiltelefonhoz is, ahol a Mi Fit telepíthető. Mind az Android, mind az iOS eszközök támogatottak.
ÁT NEM VETT CSOMAGOK:
A csomag feladását Önnek bármikor lehetősége van módosításra. Ha a Címzett szándékosan nem veszi át (pl. elfelejtette lemondani a feladást megelőzően 1 munkanappal ) visszautasítja a megrendelt csomag átvételét, elfelejti átvenni stb. ), úgy a feladási- és visszaszállítási díjakat a Megrendelőre terheljük és felszámításra kerül. Továbbá minden károkozás a Megrendelőt terheli. A csomag újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kifizetése esetén áll módunkban ismételten elindítani. Amennyiben a károkozás szándékos vagy rosszindulatú volt és ismét megrendelés érkezik áruházunkba ugyan erről a címről, úgy kizárólag előrefizetéssel van módunkban teljesíteni a kérést. Amennyiben nem szándékosság történt, hanem egyéb tényezők akadályozták az átvételt, úgy kérem, jelezze nekünk kapcsolati elérhetőségeink valamelyikén és megoldást keresünk a fennálló probléma kezelésére és jóhiszeműen járunk el. Amennyiben ez a megoldás sem vezet sikerhez, úgy fel fogjuk számolni a fent említett költségeket, melyet szükség esetén jogi úton (is) érvényesítünk. Minden általunk megállapított költség a Megrendelőt terheli károkozás, csalás vagy hamis és rosszindulatú megrendelés esetén, melyet jogi úton érvényesítünk és a rendelkezésünkre álló adatok alapján eljárást kezdeményezünk a Hatóságok felé. Ha utánvételes csomag nem kerül átvételre és azt vissza kell hozatnunk saját költségünkre, úgy legközelebb ugyan arra a címre nem minden esetben teljesítünk megrendelést. Természetesen megbeszélés esetén mi is jóhiszeműen járunk el az ügyfeleinkkel. Azonban fenntartjuk a jogot, hogy saját megítélésünk alapján bizonyos címekre kizárólag előrefizetés után postázunk, vagy egyáltalán nem kézbesítjük ki a megrendelt termékeket. Amennyiben az Eladó úgy dönt, hogy nem küldi ki, vagy csak előrefizetés után postázza a megrendelt árut, arról minden esetben értesítést küld a megadott e-mail címre. Az Eladó fenntartja a jogot, hogy a már visszaigazolt megrendelést visszamondja és/vagy megtagadja a szállítást.

Jelenlegi ára: 8 400 Ft
Az aukció vége: 2018-04-21 18:01 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése