2018. március 30., péntek

PER UNA madárkás kötős póló S - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladásra kínálok egy cuki, alján kötős, madárkás, gombos, Per Una márkájú pólót. Csak a póló eladó, a többi holmi dekorációs célokat használ: ) Kivéve a kendő, az vihető 1290 Ft-ért.
Állapot: hibátlan, újszerű.
Méret: 36/S.
Anyagösszetétel: poliészter, rugalmas anyagú.
Kérdezz bátran, bármilyen kérdésre szívesen válaszolok. Lenne ajánlatod? Tedd meg, bizonyos esetekben szívesen alkudom! De licitet nem törlök, és a megvásárolt ruhát minden esetben szeretném átadni. Ha megveszed, de eltűnsz, még egy e-mail-re sem méltatsz, inkább ne licitálj, mert annál nincs rosszabb. Fizetési, összevárási kérdésekben rugalmas vagyok.
Nézz körül nálam, sok holmit indítok! Milyen ruhákat találsz nálam? Boltkórosságomnak sok ruha esett már áldozatul, biztos ti is ismeritek a gondolatmenetet, ami végigfut a nő agyán, ha egy különösen jó darabot talál: ebbe belefogyok, majd ide-oda felveszem stb. Aztán meg nem: ) Méretem az évek és a várandósságok során sokat változott, a legtöbb darabot csak hónapokat hordtam. A ruháimra mindig vigyáztam, nincs nálam agyonhordott darab. Állatszőr és dohányfüst mentes lakásból küldöm őket.

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-04-08 20:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése