2018. március 27., kedd

Disney Tanulás: Micimackóval tanulok első feladatok foglalkoztató füzetek 1ft nmá - Jelenlegi ára: 150 Ft

KÖLTÖZÉS MIATTI KIÁRUSÍTÁS!
Gazdát keres 2 darab Disney Tanulás: Micimackóval tanulok, első feladatok foglalkoztató füzet. Gyönyörű színes illusztrációk és matricák. 5-6 éves korosztálynak ajánlott. Új, kifogástalan állapotúak. Sohasem használtuk őket. Alexandra kiadó.  A foglalkoztató füzetek eredeti ára összesen 2. 000, - Ft körül volt. Csak együtt adom őket, a csomagot nem bontom meg.
A csomag tartalma:
- Disney Tanulás: Irány az iskola!
- Disney Tanulás: Az ábc betűi
Most akár 1, - Ft-ért a Tiéd lehet, ne hagyd ki a lehetőséget! Személyes átvétel a XIII. és az V. kerületben. Szívesen postázom is!  Kérlek nézd meg további termékeimet, költözés miatt kiárusítást tartunk, ezért sok szuper játékot és könyvet találsz a kínálatomban.
"Irány az iskola: Írni és olvasni az egyik legjobb móka a világon, erre a Százholdas Pagony lakói a szavukat adják. Micimackó és barátai összegyűjtötték a legkedvesebb feladataikat, hogy veled együtt gyakorolják a betűk írását. A toll és ceruza mellett a színeseidre is szükséged lesz. Megéri jól dolgozni, mert a helyesen megoldott feladatok után Micimackó jutalommatricát oszt! "
"Az ábc betűi:  A Százholdas Pagonyban ezúttal minden a betűkről szól, Malacka és barátai ugyanis a fejükbe vették, hogy megtanítják neked a kisbetűk írását. Kiderül, hogyan kapcsolódik a mézkeresés a "t" betűhöz, Tigris születésnapi meglepetése a "j"-hez és az "o" Bagoly elveszett szemüvegéhez. A betűk írása mellett barátaid a számokat is gyakoroltatják veled, ezen kívül olyan képeket is elhelyeztek a füzetben, melyeket ki kell színezned. "

Jelenlegi ára: 150 Ft
Az aukció vége: 2018-04-05 18:40 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése