2016. október 31., hétfő

KÉZI TÉSZTAKÉSZÍTŐ GÉP - HÁZITÉSZTA EGYSZERŰEN - Jelenlegi ára: 6 890 Ft


Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla 1 év garancia
Kézi Tésztakészítő gép - Házitészta egyszerűen, gyorsan
A házitészta összehasonlíthatatlanul finomabb, mint az ipari száraztészta.
További előnye, hogy garantáltan nem kerül bele károsanyag, tartósítószer, és az ára is kedvezőbb. A piacokon ma is kapni pl. házi levestésztát, amelyet általában idősebb asszonyok készítenek otthon. A klasszikus nyújtás gyúródeszkán nyújtófával kör alakra történt, így minden irányban nyújtódott a tészta. Ez a módszer azonban idő- és munkaigényes volt. Ezzel, a tésztakészítő-géppel, mindez nem nagy munka , a tészta pillanatok alatt kinyújtható.
A mindenirányú nyújtást úgy lehet megoldani, hogy az egyszer áthajtott tésztát 2-3-ba hajtjuk, 90 fokkal elfordítjuk, és így engedjük át � �jra a nyújtógépen. Ezt a műveletet 3-szor megcsinálva, elkezdhetjük csökkenteni a vastagságot, és mostmár hajtogatás nélkül engedjük át az egyre kisebbre állított gépen a tésztát 3-4-szer.
Széles tésztát, rétes tésztát, szélesmetéltet, cérnametéltet tudsz vele pillanatok alatt készíteni. Mindig annyit készíts belőle, amennyit elfogyaszt a család, így mindig friss tészta kerül az asztalra, de ami megmarad, le lehet fagyasztani, és meg is lehet szárítani.
 
A házitészta klasszikus receptje:
1 kg liszt + 10 tojás összegyúrva. Az otthoni tésztagyártáshoz a rétesliszt használata javasolt. Legalább felesben, de inkább még nagyobb mértékben (akár 100%-ban is). Ez a lisztfajta sikérben gazdagabb, mint a finomliszt, szemcsemérete durvább, így a tészta jól nyújtható, nem ragadós, főzéskor nem "mászkos".
 
 
Eredeti ár: 12 990 Ft
Akciós ár:
6 890 Ft
Keresd Bonzobonzijevics további ak! cióit termékeink között!


Jelenlegi ára: 6 890 Ft
Az aukció vége: 2016-11-07 10:48 . KÉZI TÉSZTAKÉSZÍTŐ GÉP - HÁZITÉSZTA EGYSZERŰEN - Jelenlegi ára: 6 890 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése