2016. október 28., péntek

Bagoly, baglyok,színes falmatrica, 83*64 cm, készl - Jelenlegi ára: 1 590 Ft


Gyerekszoba dísz.
Bagoly, baglyok ülnek egy ágon,
dekoratív fal-, és felületi matrica/faltetoválás.  
 
Szállítási méret: 25 * 70 cm
Felhelyezve : kb 83 * 64 cm
 
 Nálam nem kell várni, az utalás után 2 napon belül küldöm!
 
 
A termék megvásárlása után automatikus levélben küldöm az utaláshoz szükséges adatokat.  
Minden kedves vásárlót kérem, 3 napon belül jelentkezzen és egy héten belül utaljon
Összevárás eseten kérek heti részutalást.  
Személyes átadást nem tudok vállalni, és utánvétellel sem postázzok.  
 
Hasznos tudnivalók
Bármilyen felületre felragasztható a falmatrica, faltetoválás?
Lényegében igen, viszont arra kell odafigyelni, hogy a felület sima és tiszta legyen, ez lehet festett fal, üveg, fa, fém, műanyag vagy akár csempe is. Fűrészporos tapétára való felhelyezés nem annyira a jánlott a felület strukturáltsága miatt, ez esetben megoldás lehet a jobb illeszkedés érdekében hajszárítót használni. Hő hatására a fólia jobban felveszi az egyenetlen felület barázdáit. Minél finomabb a fűrészpor a tapétában annál jobb lesz az eredmény.
Mennyire tartós a matrica?
A fali matricákat kiváló minőségű fóliára nyomtatták, ennek megfelelően tartósak, mindaddig szobáink díszei lehetnek, amíg meg nem unjuk, és el nem távolítjuk őket.
Frissen festett falra is felragasztható a matrica?
Frissen festett fal esetén várjuk meg, amíg a fal teljesen kiszárad, és csak ezt követően tegyük fel a matricát. Ez biztosítja, hogy később, a matrica eltávolításakor a festékréteg ne károsodjon.
Használati útmutató
A falimatrica felragasztásának lépései:
– Tisztítsuk meg a kívánt felületet (fal, üveg, fa, műanyag, bútor stb. ). Távolítsunk el minden s zennyeződést (por, zsír), és törölj�! �k szárazra a felületet.
-Jelöljük ki a matrica helyét a falon (érdemes vízmérték mellett halványan ceruzával behúzni a felső vonalat, amihez a matricát illeszteni fogjuk).
-Fektessük a matricát egy vízszintes, kemény és sima felületre. A vastagabb védőréteg lefelé legyen. A motívum alakját követve simítsuk rá a tetején található vékony fóliaréteget.
-Távolítsuk el az alsó, vastag védőréteget, így a tetoválás szabaddá válik, vigyázzunk, hogy a ragasztós felületet ne érje por, szennyeződés.
-Helyezzük fel a matricát ragasztós felével a fal felé a korábban berajzolt vonalhoz igazítva a falra, majd simítsuk teljesen rá egy puha rongy segítségével. Bizonyosodjunk meg róla, hogy a felület teljesen sima, és légbuborék mentes.
-Válasszuk le a védőréteget: a védőfóliát egyik sarkánál megfogva egyenletesen húzzuk le lehetőleg minél élesebb szögben tartva.


Jelenlegi ára: 1 590 Ft
Az aukció vége: 2016-11-17 20:26 . Bagoly, baglyok,színes falmatrica, 83*64 cm, készl - Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése