2021. január 26., kedd

Nudelman 6. árverési katalógusa - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

KÉREM, HOGY CSAK ABBAN AZ ESETBEN LICITÁLJON, HA MÁR ELOLVASTA A VÁSÁRLÁSI TÁJÉKOZTATÓMAT ÉS AZ ABBAN FOGLALTAKAT ELFOGADJA!
 
Mindig a képen látható darab (tétel) képezi az eladás tárgyát. Az eladásra felkínált tételek a kikiáltási ár alatt nem kerülnek értékesítésre.
Az eladásra feltöltött termékeimet NEM ADOM EL LICIT KÖZBEN. Kérem Önöket, hogy a Vaterán kívül, e miatt ne is érdeklődjenek!
A vevőnek a licit lezárását követő 3 napon belül jelentkeznie kell email-ben a megvásárolt tételért.
A vevőnek az elkelés napjától számított 14 napon belül van lehetősége a vételár megfizetésére. A fizetés elmaradása esetén fenntartom a jogot, hogy elálljak az üzlettől, ebben az esetben automatikusan negatív értékelést küldök.
A küldemény elvesztése esetén a posta vagy a futárszolgálat hibájáért nem áll módomban felelősséget vállalni, mivel a postaköltség alapdíja (ajánlott) nem tartalmazza a tétel összegének visszatérítését. Éppen ezért a vételárat nem térítem vissza. Amennyiben kívánja, kérhet értékbiztosítást, amely esetben a posta garantálja a kártalanítást, ennek postai többletköltsége azonban a vásárlót terheli.
A postaköltséget a Magyar Posta hivatalos „ Belföldi és nemzetközi postai díjak kivonata” alapján számítom fel. Értékbiztosítással személyes megbeszélés alapján a vevő költségviselés vállalása mellett postázok.
Ha a vevő egyszerre több tételt nyert el, akkor a postaköltséget egyszer kell megfizetnie és a tételeket egyszerre postázom.
A személyes átvétel - előzetes egyeztetés után, készpénzben történő fizetés mellett lehetséges.

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2021-01-27 04:03 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése