2021. január 29., péntek

Klups Jonas járóka kerekekkel - fehér (bialy) - Jelenlegi ára: 34 990 Ft

2019. 12. 20-tól leadott rendelések 2020. 01. 06-án kerülnek feldolgozásra.
Megértésüket köszönjük!
Márka:
Klups
Korcsoport:
újszülött kortól
Típus:
Járóka
Színvariációk:
fehér
Klups Járóka Kojec II kerekekkel
Kényelmes és strapabíró fa járóka, emelhető matraccal, mely tökéletes kuckó a kicsinek! Figyelem! Bútoraink készlethiány esetén előrendelhetőek. Ebben az esetben a várható beszerzési idő 2-6 hét, amelyről ügyfélszolgálatunk tájékoztat Téged! Természetesen ezt az időt próbáljuk lerövidíteni, hogy minél előbb kiszállíthassuk számodra a választott terméket!
Klups Járóka Kojec II kerekekkel
Kiknek ajánljuk? Azoknak, akik egy strapabíró járókát keresnek a kicsinek, hogy tökéletes helye legyen a játékhoz! Ajánljuk azoknak, akik szeretik, ha a járóka könnyen mozgatható a lakásban. Igazán praktikus funkciói teszik tökéletes választássá, hiszen matracának magassága emelhető, illetve rácsai közöl 3 kivehető. Jellemzők: A Klups járókák minőségi, borovi fenyő fából készültek, így rendkívül időtállóak. Mérete ideális és kényelmes matraccal ellátott, melyben a kicsi nyugodtan játszhat, de akár még alhat is. A matrac ráadásul könnyedén, 5 pozícióban is emelhető, így mindig megtalálhatjátok a kicsi számára legideálisabb magasságot. Nagyon praktikus, hogy rácsai közül 3 kivehető, így nagyobb korban majd szabadon járkálhat ki-be babád. Mérete: 105x101x75 cm Súlya: 20 kg A járóka nem tartalmaz járóka betétet, külön vásárolható hozzá!
A járóka ára nem tartalmazza a házhozszállítás díját. A kiszállítási díjjal és a rendelési idővel kapcsolatban érdeklődj eladóinknál! A bútor ára a szállítás díját nem tartalmazza. A végösszeggel és a rendelési idővel kapcsolatban bátran keresd kollégáinkat. A bútort lapra szerelve szállítjuk.

Jelenlegi ára: 34 990 Ft
Az aukció vége: 2021-01-29 16:45 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése