2020. szeptember 30., szerda

HSS KOBALT méret fúró fej méretfúró lépcsősfúró 4-32 mm= lyukfúró lépcsős fúró AKCIÓ - Jelenlegi ára: 3 690 Ft

HSS KOBALT MÉRET FÚRÓ LÉPCSŐS FÚRÓ 
Tulajdonságai:
 
15 lépcsős (4-32 mm)
2 mm lépcsők
Lépcsős fémfúró
Befogás 10 mm
Anyaga: szerszámacél
Elsősorban vékony anyagok, pl. lemezek fúrásához ajánlott, max. 5 mm-ig.
Műanyagokhoz és normál acél lemezekhez, vékony zártszerelvényekhez, stb, de nem használható edzett vagy saválló acélhoz.
Alacsony fordulatszámon kell használni és nem kell elfeledkezni a kenésről sem.
Tin bevonat
"A feladat: vékony acéllemezben kell kör keresztmetszetű lyukat készíteni. Nézzük meg, mivel oldható meg ez a legegyszerűbben és legpontosabban.
Először a legáltalánosabb szerszám jut az eszünkbe, a fém csigafúró. Alkalmas is lenne a feladatra, ha nem egy vékony lemezről volna szó. Viszont a fúró belekap az anyagba, és az elkészült furat igencsak messze van a kör alaktól. Ráadásul a mindkét oldalon keletkező sorja további utómunkálatokat tesz szükségessé. Tehát a csigafúró kiesett.  A lyukfűrész használatával már ezek a problémák elkerülhetők, viszont ennek a technológiának is megvan a maga hátránya. Egyrészt, minden egyes fúrás után ki kell szedni a szerszámba beszorult munkadarabot; másrészt egy szerszámmal csak egyféle átmérő készíthető. Ez a két tényező nagyban rontja a munkavégzés hatékonyságát, gyorsaságát. Ezért ezt a megoldást inkább nagyobb átmérők (>40 mm) esetén célszerű használni.
Lépcsősfúró
Az igazi megoldást a lépcsős fúró használata jelenti. Ezzel a praktikus szerszámmal egy komplett fúrókészletet fogunk be a tokmányba, hisz egy szerszámmal 4 mm-től akár 39 mm-ig tudunk furatot készíteni. A speciális élkialakításnak köszönhetően előfúrás nélkül tudunk sorjamentes furatot készíteni, maximum 4 mm vastag lemezekben. A kör biztosan kör lesz, és a hidegen felhegedés sem fordulhat elő.  A fúró anyaga tömör HSS acél, amit az igényesebb gyártók olyan kopásálló (3x keményebb mint a króm), alacsony súrlódást biztosító anyaggal vonnak be (Titan-Nitrit), melyet a hadiiparban, sebészeti eszközök készítésekor, ill. az autó- és motorsportban is használnak. Ez nagyobb vágósebességet, hosszabb élettartamot garantál, vagyis ezzel az egy szerszámmal gazdaságosan lehet furatot készíteni széles átmérőtartományban.
Mivel – főképp nagyobb átmérőknél – alacsony fordulatszámon, de nagy nyomatékkal kel fúrni, a befogó szár le van lapolva. A fúrási átmérők 1-3 mm-es lépcsőkben változtathatók. Általában a mm-es beosztású kivitel a használatos, de gyártanak (Pg) tömszelence helyének kivágására való méretsorozatot is.  Ennél a fúrónál is fontos a megfelelő vágósebesség megválasztása, ezért alacsony fordulatszámú oszlopos fúrógépben, vagy akkumulátoros fúrógépben javasolt a használata. A hagyományos, hálózati áramról működő pisztolyfúrók nem ideálisak ehhez a szerszámhoz, mivel alacsony fordulatszámon nincs megfelelő nyomatékuk.
Fontos továbbá, hogy munkavégzés közben a szerszám megfelelő hűtést kapjon (acél és színesfémek esetében), mivel a hőtő-kenő anyag védi meg a munkadarabot a túlhevüléstől, ráadásul a fúró élettartalma is nő ezáltal.  Ez a szerszám ideális olyan helyeken, ahol maximum 4-5 mm vastag acél, színesfém, műanyag lemezekben, nyitott- vagy zártszelvényekben kell pontos furatot készíteni. Jól használható például villamos kapcsolószekrények kábelbevezetéseinek elkészítésekor, vagy acél zártszelvényekben való furatkészítéskor. "
===========================================================================
A megrendelés folyamata:
 
Fent a terméklapon a „ Megveszem most! ”  gombra (narancssárga) kattintva tudja megrendelni a terméket.
A következő oldalon kiválaszthatja, hogy:
- személyesen (Debrecenben ) veszi át a terméket, vagy
- DPD futárszolgálattal házhoz szállítást kér.
Házhozszállítás esetén a következő lapon tudja megadni a szállítási címet!
A vásárlást követően néhány percen belül a rendszer a vaterán megadott email címére egy visszaigazolást küld, ebben pedig minden további tudnivaló szerepel (bankszámlaszám, ahova a vételárat és szálíltási költséget utalhatja, elérhetőség, stb).
Egy erre küldött válaszemailben fel tudja venni velem a kapcsolatot.
RENDELJE MEG MOST ÉS VEGYE ÁT A TERMÉKET 48 ÓRÁN BELÜL! *
*Az átutalás indítását követően mindössze 48 órán belül (2 munkanapon belül) kézbesíti a terméket a DPD.
A csomag végig nyomon követhető, így biztonságban van a pénze és a vásárolt termék is.
Amennyiben több terméket vásárol,  spórolhat az újabb szállítási költségeken. További termékeinket megtalálja a lenti galériában, vagy ide kattintva:   "Az eladó további termékei"
(A termékekből korlátozott mennyiség van raktáron, ezért a kinézett termék megrendelését követően is meg tudja nézni a termékeinket - így biztosan nem marad le a termékről! )
Vásároljon megbízható Eladótól!
AZ ELADÓ ÖSSZES TERMÉKÉHEZ KATT IDE!


Jelenlegi ára: 3 690 Ft
Az aukció vége: 2020-09-30 12:18 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése