2020. szeptember 26., szombat

Géllakk szett ajándékkal - műköröm köröm - 5. fehér - Jelenlegi ára: 600 Ft

Géllakk szett 5.
Bolti ár töredékéért. A géllakkok jó része új, csak néhány használt párszor. Ezért ennyire kedvező az áruk. A jelenlegi helyzetben kihasználatlanság miatt eladók.
 
AJÁNDÉK:  1 ív vizes matrica
FIGYELEM! A posta 2017. jan. 1-től csak a következő méretű csomagot, borítékot veszi fel ajánlott levélként: 2, 4cmX22, 9cmX32, 4cm. Ez csak lapos termékekhez elegendő. Ezen méret felett csak csomagként veszi át.
Elsőbbségi levél feladást választóknak a feladás után a postától kapott nyugtát képen megküldöm, de a megérkezésről felelősséget nem tudok vállalni.
Postázás postán maradó ajánlott levélként csak akkor lehetséges, ha a vásárló magadja a posta pontos címét ahova a megrendelését kéri. Ekkor ajánlott levélként feladható mérettől függetlenül, de erről a postás nem dob be értesítést. A feladóvényen szereplő azonosítószám alapján kell érdeklődni a postázás után 2-3 nappal. A feladó címe tehát a vevő neve és az átvételi posta pontos címe. Felelősséget viszont nem tudok vállalni a csomag megérkezéséért. Ennek felelőse a vevő aki a posta címét megadja!!!  
Azonnal tudom postázni!
A Magyar Posta által okozott károkért semmilyen esetben felelősséget nem tudok vállalni. (www. posta. hu)
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL NINCS!!!
Olvasd el az információs oldalam mielőtt leütöd az aukciómat, hasznos információkat találsz benne a termékekről!
Kellemes böngészést és szerencsés licitálást kívánok!

Jelenlegi ára: 600 Ft
Az aukció vége: 2020-09-26 18:18 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése