2020. január 28., kedd

Riasztós tárcsafékzár akció! Új! - Jelenlegi ára: 14 990 Ft


Egy lánc, vagy egy tárcsafék zár önmagában nem sokat ér. A láncot vágják, a tárcsafékzár pedig pár markos elkövetőnek nem akadály, amennyiben emelik a motort.
Viszont! A bűnözői logikával végigvezetve, nem a te motorod lesz a célkeresztben amennyiben a legkisebb mozgatásra extrém hangosan riaszt!
Az alkalmi elkövetőt elriasztja a masszív kialakítás , az úgynevezett profi viszont felméri hogy nem egyszerű eset észrevétlenül dolgoznia ha egy riasztó visít! Azt gondolod most biztosan: „ De ki figyel manapság egy riasztó hangjára? „ Gondolj bele ebbe jobban! A tolvaj, nem tudhatja hogy a motor tulajdonosa épp a közelben van e, kiváltképp amikor nyilvános helyen parkolsz! Nem lehet biztos a dolgában. Ilyen körülmények között motort emelgetni, vagy esetleg egy plusz láncot babrálni cseppet sem kockázatmentes és kényelmes elkövetés!
A termék ráadásul saját áramforrást használ, így a motorod elektromos rendszerét sem kell megbolygatnod, reszkírozva egy esetleges hibás bekötés okozta technikai kellemetlenségeket, vagy az akkumulátor elhasználódását.
14. 990Ft nem nagy ár a biztonságért ugye?  

Jelenlegi ára: 14 990 Ft
Az aukció vége: 2020-02-18 16:52 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése