2019. május 28., kedd

VR Box 3D virtuális valóság VR Virtual Reality szemüveg 2.0 !! - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Élvezd a 3D hatást a ConCorde VR BOX segítségével! Nézz az interneten 3D-s videókat, játssz játékokkal teljesen 3D-s környezetben. Olyan élményben lesz részed mintha valóban benne lennél a játékban. Lépj be a virtuális világba!
A szemüveget felveszed, és azonnal rabul ejt a virtuális valóság. Játssz különböző speciális virtuális valóságra kifejlesztett játékokon, nézz Youtube videókat, nézz filmet úgy, hogy teljesen kizárod a külvilágot! Bármerre forogsz a képernyő is arra néz. Játssz úgy, hogy a fejed mozgatásával irányítod a játékot és úgy nézelődsz. Valami ilyesmit láthatsz, csakhogy erre a 3D még rátesz egy lapáttal! 3D filmek okostelefonon? - Igen! Tedd kézzelfoghatóvá és vidd magaddal az élményt!
Életre kelnek a telefonoddal megjelenített 3D-s filmek. A Google Play és az App Store áruházában több 100 ingyenesen letölthető virtuális valóság alkalmazást találhatunk a "VR" kulcsszóra keresve! Ezen felül a youtube nemrégiben mutatta be a kifejezetten 3D-re tervezett megjelenítési módját. Az eszköz használatához okostelefon, vagy meghatározott méretű okoseszköz szükséges. Az eszköz speciálisan kiképzett lencsékkel (passzív 3D technológia) éri el a 3D hatást. 3D Side by Side videók, filmek megtekintésére alkalmas.
A 3D VR virtuális valóság szemüveg bármilyen telefonkészülékkel használható, legyen az Android vagy iOS rendszerű. A gumis fejpánt, kényelmes és praktikus viseletet és használatot biztosít. Ne csak a látvány, hanem a játék is legyen élmény! A könnyen használható, bluetooth kapcsolattal rendelkező kontrolerrel a Google Play-ből és az App Store-ból letölthető alkalmazásokkal felhőtlen perceket szerezhetsz magadnak. A kontroller a ConCorde VR BOX 2. 0 tartozéka. Specifikáció: Anyag: ABP + PC műanyag Lencsék: HD optikai, 8 rétegű nano-bevonattal ellátott, polírozott lencsék Lencse átmérője: 42mm Látószög: kb. 70-95 fok Pupilla-távolság: 58-72mm (állítható) 

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2019-06-17 22:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése