2019. május 27., hétfő

Asics.Onitsuka.Tiger Mexico 66 szép uniszex bőr edzőcipő 42 - Jelenlegi ára: 8 990 Ft

      Eladó a képen látható   
 Onitsuka. Tiger bőr edzőcipő
   Nagyon  szép igazi retro darab !  
Az Onitsuka Tiger Mexico 66 soha nem jön ki a divatból. A szép stílus a tényező, amit az emberek szerethetnek. Az Onitsuka Tiger Shoes mindenki számára lehetővé teszi, hogy megmutassák személyes szépségüket. A cipő hűvös stílusa és megjelenése lehetővé teszi, hogy vegyesen keveredjenek és bármihez illeszkedjenek
Az 1966-ban bevezetett első cipők voltak a híres Tiger Stripes. Az 1968-as Mexikói Olimpiai Játékokon viselték őket. Ezeknek a retro klasszikusoknak van egy velúr lábujj-darabja, a bőr felsőrésszel készült  az Onitsuka Tiger márkajelzéssel mindkét oldalon, és egy alacsony profilú talppal kész.
Az Onitsuka Tiger márka megújítja az alacsony cipőjét! A színeknek köszönhetően ez a modell egyszerre divatos és kényelmes bőrcipő textil párnázott béléssel és gumi talppal rendelkezik. Olyan modell, amely felkéri a cipők rajongóit.
összetétel
Felső: Bőr Velúr Bélés: Textil Fehér / sötétbarna /fehér
Talpbetét: textil párnázó talp Külső: Gumi Tartósság könnyebb súlyú.
     Bőr és velúr felső, hosszú és tartós viselethez.
     A gumi talp kiváló tapadást biztosít.
     A  talpbetét kiváló párnázást biztosít.
Onitsuka Tiger, utcai divatmárka, amely már régóta van a divat utcai piacán   A vonal, amelyik a cipő oldalán összezsugorodik, ami mindenki számára fontos És amikor meglátta, hogy ez egy márkás cipő az Onitsuka Tiger-től A sportcipő technológiája az utcai stílusú cipők  Lehetővé teszik mind a testmozgás, mind a kopás általános viselését, és számos fontos modellt is gyártanak korlátozott mennyiségben Nehéz megvenni a vásárlót És néhány modell még mindig létezik Az Onitsuka Tiger cipők kedvezőbbé tétele azoknak, akik kedvelik a cipőket De ha divatos akarsz lenni, az embereknek vissza kell nézniük Meg kell találni a következő generációs cipőket, hogy féltékenyek legyenek.
Az Onitsuka Tiger örege újdonság" kampányának részeként a  Vintage, egy alacsony profilú kocogó, melyet a 70-es években kezdtek bevezetni és a jogging őrület szülőhelye alapján nevezték el.
   Garantáltan eredeti     termék !      
  A cipő mérete  us. 8. 5   eur. 42 bth 26. 5 cm  
  Szép állapotban !  
 A szállítási költség a vevőt terheli.  
 Személyes átvétel megbeszélés alapján Budapesten.
  Minden meghírdetett termék nálam van !   
 fizetés  után  azonnal tudom őket postázni vagy átadni.
 A képek saját magam által készítettek, a licit tényleges
 tárgyát ábrázolják Nem internetről leszedett képek.
 FOLYAMATOS FELTÖLTÉS !   
 NÉZD MEG A TÖBBI  AUKCIÓMAT IS!  

Jelenlegi ára: 8 990 Ft
Az aukció vége: 2019-06-17 17:26 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése