2018. november 29., csütörtök

Scrub buds amway dörzsi - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

Scrub buds amway dörzsi
Karcolás nélkül eltávolítja a rászáradt ételmaradékot és a zsiradékot. A DISH DROPS SCRUB BUDS Rozsdamentes fémszivacskiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, tartós és sokoldalúan használható. Tökéletes a rászáradt ételmaradékok eltávolítására a nem tükörfényes felületű serpenyőkről, grillrácsokról és forgónyársakról, vagy a kosz eltávolítására a kerekekről és szerszámokról.
A DISH DROPS™ SCRUB BUDS™  sokoldalúan használható, például üvegedények, grillrácsok, de akár kerekek és szerszámok tisztításához is.
Gyümölcsök és zöldségek dörzsöléséhez is kiváló, és biztonsággal használható az iCook™ rozsdamentes acél edényeken, illetve más bevonat nélküli főzőedényeken anélkül, hogy a felületet megkarcolná vagy károsítaná.
A DISH DROPS SCRUB BUDS Rozsdamentes fémszivacs több mint kétszer hosszabb élettartamú, mint a rozsdamentes fém dörzsszivacsok, és négyszer hosszabb
élettartamú az acélgyapot párnáknál.
Könnyen leöblíthető, mosogatógépben mosható.
A DISH DROPS™ SCRUB BUDS™  a házon kívül és belül egyaránt használható. Annyira kíméletes, hogy nem karcolja meg az edényeket, ugyanakkor olyan erős, hogy eltávolítja a koszt, rozsdát és zsírt a műhelyben, vagy a rászáradt ételmaradékot a grillrácsról.
•  Főzőedényeken: használja a DISH DROPS Folyékony mosogatószer koncentrátummal. Használat után nyújtsa ki, öblítse át alaposan, és hagyja, hogy visszanyerje eredeti formáját.
•  Ha szerszámokról távolítja el a zsírt és szennyeződést, használja a megfelelő tisztítószerrel, és öblítse ki a fent leírt módon.
Figyelmeztetés:
•  Ha a DISH DROPS™ SCRUB BUDS™ Rozsdamentes fémszivacsot kinti szerszámokon, keréken vagy rozsdás felületen használja, ne használja újból edények vagy zöldségek tisztítására, mivel a rajta lévő maradványok átkerülhetnek az edényekre.


Jelenlegi ára: 2 200 Ft
Az aukció vége: 2018-12-20 00:23 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése