2018. július 27., péntek

Láthatatlan baba biztonság mágneses szekrényzár - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Leírás:
Típus: Gyermekbiztonsági mágneses zár
Anyaga: ABS műanyag
Mennyiség: 1 készlet  (4 zár + 1 kulcs)
Fehér színű
Zár méret: 3, 8 * 3, 4 * 3, 9 cm
Kulcs méret: 3, 6 * 3, 6 * 2, 3cm
Felszerelés:
Kérjük, tisztítsa meg és szárítsa meg a felületet.
Az első használat előtt a megfelelő ragasztás megvalósulásához 24 óráig várni kell (2 oldalas ragasztóval rögzíthető, a terméken van a ragasztó).
Tartsa távol kíváncsi kisgyermekét a veszélyes eszközökkel vagy vegyszerekkel teli fiókoktól és szekrényektől, ezzel az egyszerű, könnyen felszerelhető láthatatlan mágneses zárrendszerrel.
Könnyen telepíthető és használható: Nincs szükség arra, hogy szerszámokat vagy fúrókat használjon az egyszerű mechanizmus felszereléséhez. Egyszerű ragasztóval, amelyet a ternékhez kap a zár a helyén marad. Nagyon kényelmes a használat során, csak a mágneses kulcsot kell óvatosan a zár felé közelíteni és a zárat kinyitni.
Sérülésmentes bútorok: Mivel nincs szükség lyukak fúrására vagy szerszámok használatára, ezek a mágneses bababiztonsági zárak megvédik fiókjaikat és szekrényeiket a károsodástól, így a baba idősebb korában bekerülhet a régi állapotba.
Nyitott funkció - Normál állapotban nyitott kapcsolóval (ez a kapcsoló része a zárnak) ezt a funkciót akkor használhatja, ha a gyerekek otthon nincsenek, ezért nem kell mágneses kulcsot nyitnia a szekrény / fiók minden egyes megnyitásakor. A kulcs mellé jár egy ragasztható kulcs tartó, amellyel megelőzheti a nyitó kulcs eltűnését.
Az összes felületre illeszkedik, ahol a fentebb leírt méretek rendelkezésre állnak. Ezeknek a mágneses záraknak az univerzális kialakítása lehetővé teszi számukra, hogy bármilyen szokványos szekrényben vagy fiókban használják őket. Minden olyan sima felületen működik, amely maximum 35mm vastagságú. Újra ragasztható a ragasztó kicserélése után.

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-17 09:01 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése