2018. július 30., hétfő

HP ZBook 15 üzleti és gaming laptop, Intel Core i7-4800MQ, dual vga, SSD, 8 GB RAM, 15,6" FHD LED - Jelenlegi ára: 189

HP ZBook 15 üzleti és gaming laptop, Intel Core i7-4800MQ, dual vga, SSD, 8 GB RAM, 15, 6" FHD LED kijelző, Windows 7 Pro
HP ZBook 15 gaming és üzleti kategóriás használt laptop. Megjelenése stílusos, professzionális, modern. A gép külseje teljes egészében fém. A fedlap szálcsiszolt felületű, a széleken néhány centis matt kerettel, mely gumiszerű bevonatot kapott, középen a HP logót fényes keret veszi körül. Kinyitva a gépet szintén minőségi, matt felületekkel találkozunk. A csuklótámasz egyszínű, szürke fém, a kijelző kerete matt, strapabíró műanyag. Elődjeihez hasonlóan a ZBook 15-nek is egyik pozitívuma a minőségi anyaghasználat. Ellenáll az olyan extrém igénybevételeknek, mint a magas hőmérséklet, magas páratartalom, por, vibráció. A munkát aktív HDD védelem, dokkolhatóság, könnyű szerelhetőség és billentyűzetvilágítás segíti. Az NVIDIA Quadro 3D grafikus kártya és a négymagos, negyedik generációs Intel Core i7 processzor révén a HP ZBook 15 új szintre emeli a teljesítményt. A nagy teljesítményű 1 GB DDR5 videomemóriájú Quadro K610M mellett dolgozik a processzor alacsony fogyasztású integrált Intel HD 4600 videokártyája; a rendszer felhasználás szerint választja ki, hogy éppen melyik legyen használatban. 8 GB DDR3 memória és egy 128 GB-os SSD Flash tárhely gondoskodik a gyors és egyenletes működésről. A nagy felbontású (FULL HD, 1920x1080) 15, 6" átmérőjű, LED matt bevonatú HP DreamColor kijelzője remek vizuális élményt nyújt, intenzív színekkel kristálytiszta képi világot biztosít. Ajánljuk játékra, munkára, de otthoni felhasználásra is remek választás, a család minden tagja elégedett lesz. Jogtiszta magyar nyelvű Windows 7 Pro operációs rendszerrel előtelepítve, azonnali használatra kész.
Akciós ára 199 900 Ft (bruttó ár) helyett most csak 189 900 Ft (akciós ár). Garancia 6 hónap, kiszállítás ingyenes.
További információk a termékről:
Processzor: Intel Core i7 4800MQ (6M Cache, up to 3. 70 GHz) 4 x 2700-3700 MHz
Videokártya típus: Intel HD Graphics 4600 / Nvidia Quadro K610M - 1 GB GDDR5
Memória: 8 GB DDR3
Winchester: 128 GB SSD
Optikai meghajtó: DVD író-olvasó
Akkumulátor: Li-Ion, kb. 2-3 óra
Képernyő: 15. 6 Col - Tükröződésmentes széles, FULL HD LED, 1920 x 1080 felbontás
Billentyűzet: Német-QWERTZ, világító billentyűzet, magyar billentyűmatricával, numerikus pad
Állapot: Használt laptop, tesztelt, műszakilag kifogástalan, esztétikailag szép.
Telepített szoftverek: AVG vírusírtó, Mozilla Firefox böngésző, Office csomag, VLC video lejátszó.
Interfész: Bluetooth, Display port, Dokkolható, Ethernet port, Fülhallgató kimenet, Memóriakártya olvasó, Mikrofon bemenet, Smart kártya, Ujjlenyomat olvasó, USB 2. 0, USB 3. 0, VGA, Webkamera és mikrofon, WIFI,
Audio: Sztereó hangszórók
Tartozék: hálózati töltő, áramkábel, akkumulátor, jótállási jegy, számla, doboz.
Garancia: 6 hónap (akkumulátor és szoftver kivételével)
Házhozszállítás az egész ország területén most ingyenes.
Garanciális feltételek:
Használt termékeinkre a garancia 6 hónap. A garancia kezdete a kézhezvétel napja. A garancia az akkumulátorra és a szoftverre nem terjed ki.
Mire nem érvényes a jótállás?
Helytelen szállítás, tárolás, erőszakos külső behatás, külső kábel szakadás, elemi csapás (pl.: villámcsapás, túlfeszültség) okozta rongálódás.
Szakszerűtlen kezelés, poros, nedves környezetben való használat.
Cégünk szervizén kívül végzett beavatkozás, javítás, bővítés, átalakítás.
 Hibásan telepített, nem jogtiszta szoftver vagy vírus okozta meghibásodás.
Természetes elhasználódás.
A jótállási jegyről:
Jótállási igényedet a megvásárolt termékhez mellékelt jótállási jeggyel, az eredeti számlával, vagy annak másolatával érvényesítheted. Kérjük, hogy ezen iratokat gondosan őrizd meg!
Elveszett jótállási jegyet nem áll módunkban pótolni.
A jótállási jegyen történő bármilyen, utólagos javítás, törlés vagy átírás, valótlan adatok bejegyzése a jótállási jegy érvénytelenségét vonja maga után.
A jótállási és javítási határidőről:
A jótállási időtartam a kézhezvétel napjával kezdődik.
A termék javítása esetén a jótállás időtartama meghosszabbodik a szervizben töltött idővel. Kivétel, ha a szerviz hardver hibát nem talált, azaz a meghibásodást a szakszerűtlen kezelés, vírus, nem jogtiszta szoftver stb.  okozta. Ebben az esetben az oda-vissza szállítás és javítás költsége a mindenkori a vevőt terheli.
A termék vagy jelentős részének cseréje esetén a jótállás időtartama a kicserélt termék (jelentős része) tekintetében újra kezdődik.
A vásárló az észlelt hibát cégünk felé a legrövidebb időn belül köteles jelezni, amennyiben ezt elmulasztja, az ebből adódó károk a vevőt terhelik.
A vásárlástól való elállásról:
A fogyasztónak minősülő vásárló a szerződéstől 14 naptári napon belül (beleértve a 14. naptári napot is) indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a vásárló és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól a Kormány 45/2014. (II. 26. ) Korm. rendelet rendelkezik. A vásárló az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A vásárlónak az Elállási/Felmondási nyilatkozatát a Cégadatok között feltüntetett telefonszámon, postai vagy e-mail címen van lehetősége érvényesíteni.
Termék visszaküldése:
Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia! Az elállással érintett termék utánvétellel nem küldhető vissza, utánvételes átvételt nem áll módunkban teljesíteni. Elállás esetén követelhetjük a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését! Ezeken kívül a vásárlót az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli.  
Az elállási jog gyakorlása az Elállási/Felmondási nyilatkozat kíséretében szaküzleteinkben, vagy futárszolgálat igénybevételével,  nyitvatartási időben az átvételi pontunkba történő visszajuttatással lehetséges. Az ügyfél kérésére és költségére munkatársaink gondoskodnak a visszaszállítás lebonyolításáról, az erre vonatkozó igényeket ügyfélszolgálatunk fogadja.

Jelenlegi ára: 189 900 Ft
Az aukció vége: 2018-08-20 16:04 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése