2017. szeptember 29., péntek

Videoton elektronikus tv játék újszerű ! - Jelenlegi ára: 24 999 Ft


Videoton Tv játék
újszerű állapotban eredeti dobozával eladó !
Elemről , vagy 9V-os tápegységrűl működik kipróbálni ennek hiányában nem tudtam.
Tartozékok:
- Gép (2 konzollal)
- Tápegység nincs hozzá
- doboz.
A gép a legelső TV játék (VideoGame) a PONG magyar változata.
Leírás:
A játszható játékok a következők: Faltenisz (egy játékos), Faltenisz (két játékos), Tenisz, Jégkorong. Az ütők vezérlését forgatógombokkal oldották meg. A cél, hogy a labdát minél előbb az ellenfél kapujába juttassuk. Mindegyik játék 15 pont eléréséig tart.
Ha egyik játékválasztó gombos sem nyomjuk be akkor egy "handicap"-nek nevezett játékot játszhatunk, ahol az egyik játékosnak három, párhuzamosan mozgatható ütője van, míg a másiknak csak kettő.
A játékok nehézségén is lehet állítani, mégpedig annyira, hogy ha minden lehetőséget bekapcsolunk, akkor már csak a vérprofik tudnak vele játszani.
Lehetőség van állítani a következőket:
- A labda visszapattanási szöge (20-40 fok): melyet bekapcsolva a labda sokkal nagyobb szögben is visszapattan a falról vagy az ütőkről
- Labdasebesség
- Ütőméret: a játékosok ütőinek mérete a felére csökken, jócskán megnehezítve ezzel, hogy eltaláljuk a labdát.
A játékon van még ezen kívül 3 gomb, melyekről még nem szóltam. Az egyik az "aut-kézi" feliratú gomb, mellyel a labdaadogatást kapcsolhatjuk automata és kézi változat között. Ehhez társul egy adogató gomb, amivel kézi üzemmódban adogathatjuk a labdát. Valamint van még egy nullázó gomb, melynek célja egyértelmű.
A hangokkal nem sokat szenvedtek a készítők. Összesen 3 hang van a játékban, amit a gépben lévő hangszóróból hallhatunk (a tv-re csak a kép megy). Ezek a fal és a labda, az ütő és a labda hangjai, valamint még van egy hang, ha valaki pontot kap. Ezt szerencsére egyetlen gombbal ki is kapcsolhatjuk. Ezen 3 hang is nagyon egyszerűen lett megoldva, ugyanis szimpla négyszögjeleket küld a gép a hangszórójára, ami ugyebár azt simán elbírja, nem foglalkoztak külön moduláló beépítésével.
                                       
                    
                                                               


Jelenlegi ára: 24 999 Ft
Az aukció vége: 2017-10-20 11:16 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése