2017. szeptember 24., vasárnap

Utolsó darabok! Fifa 10 - PS3, új, bontatlan csomagolásban, magyar hanggal - Jelenlegi ára: 690 Ft

Bontatlan, eredeti csomagolás, magyar hang!
A FIFA 10 alapvető újításokat hoz a játékmenetbe érzékenység és intelligencia tekintetében, továbbá a Menedzser mód teljes átalakítását, 50 alapvető módosítást is beleértve.  
Finomodott a labdakezelés és a játékosok közti fizikai interakció is. Támadáskor a játékosok hatékonyabban használják ki a rendelkezésükre álló teret, módosítják elfutásaik útvonalát, nehogy lesre kerüljenek, természetes módon kerülik el egymást, és többféle támadási mintát variálnak.
A FIFA 10 a felhasználók körében oly népszerű Menedzser módot is 50 érdemi változással gazdagítja: az újdonságok listáján realisztikusabb mérkőzések, több döntési szemponton alapuló cserék és élethűbben fejlődő játékosok szerepelnek.
360 fokos cselezés: A forradalmi, 360 fokos cselezési rendszer nagy mértékben fokozza a labdakezelés biztonságát, és lehetővé teszi a védők által hagyott réseken való átbújást, ami korábban nem volt lehetséges.
Valósághű lövések: A lövési rendszer finomhangolásával és a labda fizikai viselkedésének pontosításával a játékosok minden eddiginél változatosabb és valószerűbb módon csavarhatják be a hálóba a labdát, hogy maradéktalanul átélhető legyen a gólszerzés eksztázisa.
Folyamatos játékmenet: A játék tökéletesen visszaadja a valódi mérkőzések hangulatát, tempóját és izgalmát, a szabadrúgásokat és a bírói ítéleteket is beleértve.
Új gyakorlópálya: Dolgozz a technikádon, csiszold az egyes képességeidet külön-külön ebben a sokoldalú gyakorló játékmódban – még azelőtt, hogy a pályára lépnél!

Jelenlegi ára: 690 Ft
Az aukció vége: 2017-10-15 21:40 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése