2017. június 25., vasárnap

HOGYAN ALKALMAZZUK A DIANETIKÁT? - Jelenlegi ára: 2 700 Ft


              HOGYAN ALKALMAZZUK A DIANETIKÁT?
1db blu-ray+2db dvd
Ez a film vizuális útmutató az emberi elméhez, és fogalomról fogalomra bemutatja a Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya című könyvet. Lehetővé teszi, hogy azonnal elkezdhesse a Dianetika technológiájának alkalmazását, mivel a teljes megértés érdekében lépésről-lépésre tartalmazza az összes felfedezést és eljárást.
A Hogyan alkalmazzuk a Dianetikát?  nemcsak egy vizuális útmutató az emberi elméhez, hanem tartalmazza azokat az alapelveket és eljárásmódokat, amelyeket milliók használnak a világon, hogy elérjék azt az állapotot, amelyről az Ember korszakokon át álmodott ? a Clear-állapotot.
Ez a filmes bemutató a Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya című könyvön alapul, és e könyv kísérője.
A Hogyan alkalmazzuk a Dianetikát?  képekben mutatja be a Dianetika minden összetevőjét ? a dinamikákat,  az analitikus elmét,  a reaktív elmét,  az engramok minden fajtáját, a születést,  a születés előtti eseményeket,  az emóciót,  az életerőt,  a Cleart és még sok minden mást. Ez mind rajta van, és olyan kiváló vizuális effektusokkal ábrázoltuk őket, amelyek segítségével a reaktív elme teljes felépítése látható, és így az is, hogy hogyan lehet törölni. Ezenkívül a számtalan demonstráció segítségével az auditálás minden technikáját láthatja alkalmazás közben. Minden lépésről lépésre kerül bemutatásra, ez pedig lehetővé teszi, hogy az alapelveket egyenként elsajátítsa, miközben auditál.


Jelenlegi ára: 2 700 Ft
Az aukció vége: 2017-07-16 15:48 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése