2017. június 26., hétfő

4*Design MAJOR Hotel Gorizia/Trieszt 4 nap - Jelenlegi ára: 52 500 Ft


 
/
Hotel Major**** Ronchi dei Legionari/ Gorizia / Italien
                    
 
 
A Hotel Major mindössze 3 km-re található a Trieste Ronchi Dei Legionari repülőtértől. A szobák és lakosztályok légkondicionáltak és ingyenes Wi-Fi hozzáférést biztosítanak. A parkolás ingyenes a vendégek részére.
A Major tágas szobáiban modern stílusú és elegáns bútorok, valamint szőnyegpadló, műholdas TV és íróasztal áll rendelkezésre.
Az étterem regionális és közép-európai ételeket szolgál fel. A reggeli svédasztalos, a bár pedig a jellegzetes spritz koktélt kínálja.
A szálloda az A4-es autópálya Redipuglia - Monfalcone Ovest kijáratánál található. A Monfalcone pályaudvar 8 km-re fekszik.
Az ajánlat tartalma:
4 nap 3 éjszaka kétágyas szobában két fő részére
3 x bőséges svédasztalos reggeli
 1 üveg bor
 Ingyenes minibár (üdítők és víz)
 Wi-Fi internet
 Ingyenes parkolás
 
Az aukciós ár tartalmazza a fent felsorolt szolgáltatásokat  2 fő részére.  
Az utalvány vásárlástól számított 1 évig érvényes, szabad helyek függvényében. Ünnepnapok, kongresszusok és szilveszter kivételével.
Nyári főszezonban is felhasználható!
Érkezési nap: Péntek
Általános
étterem, bár, 24 órás recepció, nemdohányzó szobák, akadálymentesített szobák / létesítmények, lift, expressz be- és kijelentkezés, széf, hangszigetelt szobák, fűtés, dizájnhotel, poggyászmegőrzés, légkondicionálás, kijelölt dohányzóhely, étterem (à la carte), büfé
Szolgáltatások
Szobaszerviz, tárgyalás/bankett lehetséges, business center, gyermekfelügyelet, mosoda, reggeli a szobában, vasalási szolgáltatás, csomagolt ebéd, fax/fénymásolás, concierge-szolgáltatás, privát be- és kijelentkezés, ételek különleges étrendűeknek (kérésre)
BEGIN hotelFacilityPolicies. inc
Internet
BEGIN policy. inc
Ingyenes! A szállás egész területén Wi-Fi internet-hozzáférés biztosított, díjmentesen.
 
Kulinarik
 
Trieszt, egy varà zslatos è s elegà ns tengeri và ros
Trieszt, egy và ros melyet nehè z definià lni: kozepeuropai varà zslatos ù tkeresztezodes, amely olyan ì rokat è rintett meg, mint Italo Svevo, Umberto Saba es James Joyce.
Treiszt szì ve è s szimboluma a kà prà zatos Piazza Unità, tengerpartra nezo zenei kozpont: itt à ll a Verdi Szinhà z, melyet 1801-ben emeltek a tenger szomszedsà gà ban, a hely a zeneszerzo Giuseppe Verdi-t is megihletett akinek muvei mai napig elvarà zsolja kozonseget.
Trieszt egy irodalami szalon: tortenelmi talà lkozohely a Toammaseo Kà vè hà z, a San Marco Kà vè hà z a bè csi kà vè zokhoz hasonlo, amelyekeben kulonbozo cukrà szsutemenyek kostolhatok meg.
Trieszt kozszemlere teszi kulonleges kincseit: Winckelmann siremlè k a Muveszeti è s Helytorteneti Muzeumban, Tiepolo festmè nyei a Sartorio Muzeumban, a Milà noi Scala utà n a legjelentosebb szinhazi oroksegek là thatok a Morpurgo Muzeumban, modern muveszeti galè ria a Revoltella Mù zeumban, Antonio a dinoszaurusz, az egyetlen è pen megkovesedett dinoszaurusz a Và rostorteneti es Termeszeti Muzeumban.  
Trieszt egy nyitott và ros: a XIV. szà zadi Szent Giusto Katedrà lis, amely az azonos nevu dombon talà lhato, a San Nicolò Ortodox Gorog templom è rtè kes aranymuves ikonokkal, a gyonyoru bizà nci Szent Spiridione Ortodox Szerb templom, az Izraelità k temploma, Europa legnagyobb zsinagogà ja, mindezek a vallà sok egyuttè lè sè nek szè p pè ldà i.
Trieszt là tvà nyos sportesemè nyeivel kà prà ztat el: mà jusban az Europai Maraton vonza ide az atlè tà kat az egè sz vilà gbol, oktoberben a Barcolana, amely a kolonbozo kategorià ju vitorlà s hajok versenye.
Trieszt a tudomà nyok bolcsoje is: Nemzetkozi Fizika Elmè leti Kozpont, Szinkroton Fè ny Laboratorium, a kozponti tudomà nyos olasz park, az Area Science Park szè khelye è s ez csak nè hà ny a neves nemzetkozi lè tesitmè nyei kozul.
Trieszt a termè szet, tengerè vel è s a lenyugozo karsztjaival, a mè szko kozet à ltal kialakitott Giuliai Elo-Alpok fennsikja egyedi termè szeti oroksè g, flora è s a fauna và ltozatossà gà val.
- Kornyè k
Keresse fel a kulonfè le là tvà nyossà gokat, amit Trieszt kornyeke kinal Onnek:
- Miramare Kastè ly, a Grignano-obolben, az osztrà k Miksa herceg, Ferenc Jozsef csà szà r occsè nek, Sarolta fè rjè nek egykori rezidencià ja. Fehè r fala elkà prà ztato a kastè lyt korulvevo novè nyritkasà gok hatalmas zold parkjà val. A szobà kban ma is a kor berendezè seit là thatok, ablakaibol gyonyoru kilà tà s nyilik a tengerre.
- Rilke osvè ny, Duino è s Sistiana kozott, amit Rainer Maria Rilke-rol neveztek el, aki itt irta a Duinei Elè già kat. Egy igazà n szè psè ges hely, a meredek sziklaparton erdovel korulvè ve. A kozelben talà lhato a Duino Kastè ly a Timavo folyo partjà n.
- Muggia a termè szettel egybeolvad, a tengerpart è s a dombok kozott bujik meg. A Rè gi Muggia Bazilika XI. szà zadi, a romai kor bizonyossà ga, mig a Dom homlokzata è s mà s è puletek velencei gotikus stilusuak. A và rosnak hires a Karnevà lja, amely egy nagyszabà su esemè ny, az egè sz lakossà g rè szvè telè vel, szekerekkel vonulnak fel, kulonleges sajà tkè szitè su ruhà kban.
- Orià s Barlang a vilà g legnagyobb là togathato mè lyedè se, amely teljes egè szè ben bejà rhato. A cseppkovek megvilà gità sa gyonyoru tatà st kelt. A bejà ratnà l van a Barlangkutatà si Muzeum, karsztokbol szà rmazo leletekkel.
- Trieszt megkozelitese
Autopà lyà n; Bibione-i indulà ssal, az A4-es autopà lyà n a Latisana-i fizeto kapulejaronal, majd kozvetlenul Triszet irà nyà ba.
Vonattal: Latisana-i indulà ssal, kozvetelen vonat megy Triesztbe.
 
Triesztet elbűvölően szép természeti adottságai varázsolják különleges hellyé: három oldalról a Karsztvidék öleli körül, a táj karakterét a mészkő sárgája, a tenger kékje és a szomszédos hegyek zöldje határozza meg.
Történelmi kávézók
Trieszt jellegzetességei közé tartoznak kávéházai, melyek üzletemberek, politikusok és írók legkedveltebb találkozóhelyei a 19. század óta. A tengerparton a Caffé Tommasseo már 1830-től fogadja vendégeit elegáns termeiben, ahol ma is teljes szépségükben tündökölnek a száz évvel ezelőtt Belgiumból érkezett tükrök és klasszikus Thonet székek kínálnak pihenést a betérőknek.
A Caffé San Marco 1914-ben nyílt meg, és bár a világháború alatt teljesen lerombolták, az újjáépítés után a trieszti értelmiség, többek között írók, mint Saba és Svevo legendás törzshelye lett.
A hagyomány úgy tudja, James Joyce-t a Caffé Pasticceria Pironában elfogyasztott osztrák jellegű, finom édességek és a borkülönlegességek ihlették az Ulysses megírására.
Trieszt kávéházaiban ma a számos kulturális vita és rendezvény kínál szórakozást azok számára a cukrászművészet hódolói számára, vagy azoknak, akik egyszerűen csak szívesen töltik röpke szabadidejüket egy kávé mellett nyugodt, kellemes, békebeli időket idéző környezetben.
 
 
 
 
Az aukció a fent felsorolt szolgáltatásokat és adókat foglalja magába 2 személy részére.
Beváltható a szállodával történő előzetes egyeztetés alapján, kérésre foglalásban segítek.
Szabad helyekről a szálloda tud felvilágosítást adni.
A gyermekek elhelyezése és annak költsége a szálláshellyel való egyeztetést igényel.
Üdülési csekkel nem lehet fizetni, kizárólag banki átutalást vagy kézpénzbefizetést tudok elfogadni.
Az utalvány átruházható, készpénzre nem váltható vissza.
Fizetési határídő 5 munkanap, kérem csak akkor licitáljon, ha a fent leírtak megfelelnek.
Köszönöm, hogy elolvasta, sikeres licitálást, kellemes üdülést !
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Jelenlegi ára: 52 500 Ft
Az aukció vége: 2017-07-17 03:55 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése