2016. április 25., hétfő

Propolisz tinktúra 40ml! - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

A propolisz leggyakrabban tinktúra formában kapható, amely a propolisz tömény, alkoholos oldata. Légúti fertőzések, húgyutak gyulladásos panaszainál, hepatitisz, májgyulladás, prosztatagyulladás, szívizomgyulladás esetén. Jó eredménnyel alkalmazható izületi fájdalmak enyhítésére. Használatával az izmok vérellátása nő, csökken a fáradékonyság, az izomláz. Jó nyugtató hatású, klimax okozta fejfájás, fülzúgás, idegkimerülés, álmatlanság, fogfájás, fogínygyulladás, esetén is hatásos. Alkohol, nikotin okozta mérgezés esetén méregteleníti a szervezetet. Mivel a propolisz tinktúra tömény, így belsőleg csak hígítva fogyasztható. Legegyszerűbb teával, vízzel fogyasztani. Külsőleg tömény állapotban használjuk.
Kiváló és bio minőségű méz közvetlen a termelőtől!
VIDÓK MÉHÉSZET
Vidók László vagyok, Bács-Kiskun megyében egy kis faluban Szakmáron él! ek, 2007 óta méhészkedek. Az eredeti szakmám alsó tagozatos tanító, az utolsó két évet a főiskolán levelezőn végeztem, ekkor kerültem kapcsolatba a méhészkedéssel. Mindkét nagypapám méhészkedett, hozzám sem állt távol ez a szép ősi szakma, érdekelt és szerettem volna tovább vinni a családban. A tanulás és az iskolába való bejárás miatt nem találtam teljes munkaidős állást, így öcsémmel , vásároltunk 2db 1/2 NB rakodó kaptárt méhekkel. Mindkettőnknek nagyon tetszett a dolog, lekötött minket a méhek érdekes és különös élete, társadalmi szerveződése, munkamegosztása. Egyre többet olvastunk utána a témának, ismerős méhészekkel beszéltünk, és észre sem vettük, hogy egyre jobban belemélyedtünk, olyannyira, hogy a hobby munka lett, majd az később hivatássá vált. Az ősz végére már öt méhcsaláddal teleltünk be, majd ezt az elkövetkezendő öt évben nagyon sok munkával ! és kitartással 220 családra szaporítottuk fel. 2010-ben m! ár úgy éreztem, hogy ezt szeretném csinálni minden időmben, főállású őstermelő lettem, letettem a Méhész szakvizsgát, és jelenleg 250 méhcsaláddal méhészkedem ugyancsak ½ NB rakodó rendszerben. Magam gyártom a kaptárakat és kiegészítőket is. Ez az a kaptártípus az, amely felépítése és mérete miatt a legalkalmasabb különleges, kevés és jó minőségü méz termelésére. Termelési időszakban semmilyen vegyszert és antibiotikumot nem használok, így a méz teljesen tiszta eredeti formájában kerül Önhöz. Célom nem tömegtermelés, hanem a kiváló és bio minőségű méz előállítása.
Személyes átvétel Szakmár, Kalocsa, Kecskemét!  10kg feletti vásárlás esetén ingyenes kiszállítás az ország egész területén!


Jelenlegi ára: 1 400 Ft
Az aukció vége: 2016-05-16 01:59 . Propolisz tinktúra 40ml! - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése