2016. április 26., kedd

SAMSON Hajdúsító szóróflakonnal több színben - Jelenlegi ára: 9 990 Ft


A Samson hajdúsítót az Egyesült Államokban gyártják, minősége első osztályú, mikroszkopikus keratin elemi rostokkal segít újra természetesebbé varázsolni a hajad.  
A szóróflakonos hajdúsító 25 grammos kiszerelésekben rendelhető, az alábbi színekben:
 
- fekete
- világos barna
- közép barna
- barna
- sötét barna
- ararnybarna / vörösesbarna
- sötét szőke
- ősz (világos és sötét is)
 
A megadott ár egy darab tetszőleges színű, 25 grammos flakonra vonatkozik.
Kérlek vásárlás előtt kérdésben, vagy a vásárlás közben a megjegyzés rovatban jelezd, hogy melyik színárnyalatot szeretnéd!
Amennyiben használtál már korábban hajdúsító termékeket (Illusion, HairMax, Toppik) és még megvan az üres doboza, akkor figyelmedbe ajánlom a kedvezőbb árú utántöltőket (katt ide).  
A termék Floridából, az Egyesült Államo! kból érkezik, így a szállítási idő kb. 15 munkanap!
 
A Samson hajdúsító használatával akár fél perc alatt dúsabbá, természetesebbé varázsolhatja haját. A keratin mikro-rostok megtapadnak a hajszálain, kitöltik a ritkább, hiányos területeket, ezáltal gazdagabb, telítettebb hatást produkálnak. A hajdúsítót hajmosás (és szárítás) után a szóró flakon segítségével óvatosan rázogatva kell egyenletesen eloszlatni a ritkuló területen. A keratin mikroszálak nem hullanak és nem hagynak nyomot a párnán sem. A hajépítő rostok átalakítják akár a legritkább hajat is kevesebb, mint egy perc alatt. Mindenféle hajtípusra használható, káros anyagokat nem tartalmaz. A termék többféle árnyalatban választható, színei természetesek. Férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlom, használata önbizalom növelő hatású, segít mindazoknak aki hajhullástól, kopaszodástól szenvednek.
Vid! eó a SAMSON hajdúsító használatáról (katt a szövegre) 

Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2016-05-17 17:33 . SAMSON Hajdúsító szóróflakonnal több színben - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése