2016. február 26., péntek

OXIGÉN HOTEL****superior FAMILY & SPA 1 FT-RÓL NMÁ - Jelenlegi ára: 16 500 Ft

Noszvaji Oxigén Hotel****& Zen Spa
Az Oxigén Hotel dombokkal és hegyekkel körül ölelt, csodálatos erdei környezetben helyezkedik el. A belső terek kialakításánál elsődleges szempont a természet közelségének kihangsúlyozása, megjelenítése az elegáns enteriőrrel, barátságos, meleg színhasználattal, sőt, olyan hatásokkal, mintha a természet „ bejönne” a szobáinkba, tereinkbe.
Az 50 szobás szálloda belső terei az angol vidéki stílust idézik, a szobák barátságos berendezése otthonosságot, melegséget sugall. A szobák felszereltsége: minibár, széf, vezeték nélküli internet, LCD TV, telefon, a fürdőszobában zuhanyfülke, hajszárító.
A szálloda különlegessége a keleti környezetet idéző ZEN Spa, melynek szolgáltatásai a belső béke és harmónia eléréséhez járulnak hozzá.
Az ajánlat tartalma
Időtartam: 3 nap / 2 éjszaka 2 felnőtt és egy 10 éven ! aluli gyermek részére hétköznapokon
Elhelyezés: erdőre néző select szobában
Ellátás: gazdag büféreggeli házias ízekkel - gyerekmenüvel, svédasztalos vacsora De la Motte étteremben - gyerekmenüvel
- ZEN Spa korlátlan használata: Japán onsen hangulatot idéző beltéri vízesést formáló úszómedence, jacuzzikkal
- A szauna világban, keleti hangulatú panorámás szauna, japán gőzkabin, infra szauna só téglákkal, élmény és masszázszuhanyok, fényterápia és kneipp-kúra
- Gyermekek számára kialakított szolgáltatások: tini barlang (számítógépes játékok, darts, csocsó) játszótér, játszósarok (az étteremben és a tini barlangban)
- Gyermekek részére külön wellness részleg gyermekmedencével, babapancsolóval és játszópavilonnal
Külön fizetendő:
IFA 18 év felelett
A környéken elérhető programajánlatok:
Pinceházak, barlanglakások
A XIX. ! század elejétől alakulhattak ki Noszvajon a barlang- és p! incelakások. A Bükkalján, Egertől Miskolcig elhúzódó szakaszon a könnyen megmunkálható riolittufa adta a lehetőséget és a nagymértékű elszegényedés hozta létre ezeket. Ma a barlanglakások, kevés kivétellel, már lakatlanok, a falu délkeleti részén, a „ Pocem” -ben lévők jó részében pedig alkotótelep működik.
Gazdaház
A helyi paraszti építészet jellegzetességeit tükröző épület, mely helytörténeti jellegű kiállításnak ad otthont. A Gazdaház és udvara ad otthont a településen megrendezendő programok nagy részének. Ezen alkalmakkor a tájház két kemencéjében tájjellegű finomságok készülnek és az augusztus végi Szilva-nap alkalmával itt mutatjuk be a szilvalekvár főzés csínját-bínját is.
Az üdülési kupon felhasználhatósága, érvényességi ideje:
2016. július 1-ig, illetve 2016. szeptember 1. és december 10. között. Kivétel hétvégéken ill! etve a szálloda által meghatározott kiemelt időszakokban.
Egyéb megjegyzések:
A gyermekek elhelyezése és annak költsége a szálláshellyel való egyeztetést igényel. Az utalványt e-mail-en keresztül nem tudjuk elküldeni. Személyesen vagy postai úton vehető át.
Tétel száma: 5383

Jelenlegi ára: 16 500 Ft
Az aukció vége: 2016-03-03 20:20 . OXIGÉN HOTEL****superior FAMILY & SPA 1 FT-RÓL NMÁ - Jelenlegi ára: 16 500 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése