2015. július 27., hétfő

új LUXUS HÍMZETT Álomszép Felső L-es Raktáron - Jelenlegi ára: 1 Ft


Raktáron lévő termék, azonnal, akár ebben a pillanatban is vihető!
1 Ft-ról, minimálár nélkül!
EXKLUZÍV SZÉPSÉGŰ LUXUS HÍMZETT FELSŐ
VADONATÚJ!
ANYAGA KICSIT TÁGUL: POLYESTER - ELASZTÁN
MESESZÉP DARAB! TÜLLÖS ALAPANYAGÚ, EZEN VAN A DÚS HÍMZÉS. ALKALOMRA ÉS HÉTKÖZNAPRA IS KIVÁLÓ VISELET. CSINOS, ELEGÁNS DARAB, ÖRÖK DIVAT!
BELEBÚJÓS, LEZSER MEGOLDÁSÚ. RUGALMAS, NEM ROJTOSODIK! TÉNYLEG NAGYON IGÉNYES.
AZ UTOLSÓ KÉPEN - AHOL A FEKETE VÁLTOZATA LÁTHATÓ - SZEMLÉLTETIK, MILYEN SOKRÉTEN HORDHATÓ EZ A FELSŐ (TUNIKA)
Szín: fehérA közelképek saját készítésűek, az eladó termékről készültek!
MÉRETE: ~L (címkéje szerint: L, de picit kisebb és nagyobb méretre is ajánlom a fazonja miatt) a mért adatokat is figyeld:
Mell, derék, csípő, méreteket 2-szer kell venni, kiterítve lett mérve. Hossz: váll legtetejétől mérve, mell! bőség: két hónalj között.
A "maximum" azt jelenti, hogy addig tágul szépen az anyag. Az első adat pedig alapállapotban lett mérve. Kézzel mért adatok, ezért néhány esetben pár cm eltérés előfordulhat - a ruha méretjelzése és a mért adatok együttesen szolgáltatnak információt a ruha méretéről! A méretezéssel kapcsolatban felelősséget nem tudunk vállalni, legjobb tudásunk szerint tüntetjük fel.
Mellbőség (kiterítve, két hónalj között mérve): 49-54 cm maximum
váll: 40 cm
derék: 46-51 cm maximum
csípő: 49-54 cm maximum
ujjhossz: 63 cm
                                   hossz: 68 cm                              
- több kép fentebb, jobboldalt -
Postaköltsége: 725 Ft ajánlottan
Nem tudsz a gép előtt lenni az aukció lezárultakor, vagy félsz, hogy lemaradsz véletlenül? Használd az automata licit! funkciót!
Egyszerűen írd be a legmagasabb ajánlatod! a termékre és azon összegig biztosítva vagy a többi licitálóval szemben.
MINDEN HÉTEN ÚJ FELTÖLTÉS!
Ha szeretnél kivételes áron hozzájutni a legjobb darabokhoz továbbra is, adj a termékfigyelődhöz:
Termékfigyelőt kérek styleonlinev árveréseiről »
Kérdezz bátran, szívesen segítek!
Gyakran ismételt kérdések: oldalunkon, katt ide:  I+ oldalunk
Az ékszerek, esetleges kiegészítők (csak ha az aukcióban jelezve van) nem képezik az aukció részét, a licitálás tárgya csak a ruhadarab.
LICITEDDEL ELFOGADOD AZ  ITT és az I+ oldalon LEÍRTAKAT:
Postázni tudjuk vagy személyes átadással előre egyeztetett időpontban. Csupán banki utalás vagy rózsaszín csekkes pénzküldés lehetséges, számlára történő kp-s befizetési szándékot előre jelezni kell. (Személyes átvétel: Szeged, Nagyállomással szembeni utcában. )
A mért cm-es adatok kézzel lettek m�! �rve, ezért kis százalékban, de pár cm eltérés előfordulhat, ezért vesd össze a ruha mért adatait a méretjelzéssel is! Ezért ilyen jellegű reklamációt nem tudunk elfogadni, az adatok tájékoztató jelleggel bírnak, legjobb tudásunk szerint - de az eltérő méretvételezési techinkák is más adatokat eredményeznek! Egyéb esetben csere lehetséges - 8 napon belül, eredeti csomagolással, címkével, használatlan állapotban visszatérítve; mindennemű postaköltség a vevőt terheli. A postázási költségeket csere, esetleges visszavétel esetén sem tudjuk vállalni.
Aukciózárás vagy azonnali vásárlás után e-mailben küldünk tájékoztatót a fizetésről, szállításról, ekkor kapja meg a vevő elérhetőségeinket. Telefonon hívást nem mindig tudunk fogadni telefonos ügyfélszolgálat hiányában, így az e-mailes kontakt a preferált, bármilyen kérdés, kérés esetén e-mail útján érhetnek el minket! .
A vevő licitjével elfogadja a fent feltüntetteket, amennyib! en ezekkel szemben ellenvetése van, kérem, ne licitáljon!
Nem tudsz a gép előtt lenni az aukció lezárultakor? Használd az automata licit funkciót!
Egyszerűen írd be a legmagasabb ajánlatod a termékre és azon összegig biztosítva vagy a többi licitálóval szemben.
MINDEN HÉTEN ÚJ FELTÖLTÉS!
Ha nem szeretnél lemaradni róla, adj a termékfigyelődhöz:
Termékfigyelőt kérek styleonlinev árveréseiről »
Kérdezz bátran, szívesen segítek!
Gyakran ismételt kérdések: oldalunkon, katt ide:  I+ oldalunk
Liciteddel elfogadod az I+ oldalon feltüntetett Általános Szerződési Feltételeket.
Az ékszerek, esetleges kiegészítők (csak ha az aukcióban jelezve van) nem képezik az aukció részét, a licitálás tárgya csak a ruhadarab.
Postázni tudom (keddi vagy csütörtöki feladással) vagy személyes átadással előre egyeztetett időpontban. Csupán banki utalás va! gy rózsaszín csekkes pénzküldés lehetséges, számlára történő kp-s befizetési szándékot előre jelezni kell. (Személyes átvétel: Szeged, Nagyállomással szembeni utcában. )
A mért cm-es adatok kézzel lettek mérve, ezért kis százalékban, de pár cm eltérés előfordulhat, ezért vesd össze a ruha mért adatait a méretjelzéssel is! Ezért ilyen jellegű reklamációt nem tudunk elfogadni, az adatok tájékoztató jelleggel bírnak, legjobb tudásunk szerint - de az eltérő méretvételezési techinkák is más adatokat eredményeznek! Egyéb esetben csere lehetséges - 8 napon belül, eredeti csomagolással, címkével, használatlan állapotban visszatérítve; mindennemű postaköltség a vevőt terheli.
                               Sikeres licitet kívánunk! : )
Az eladó további termékei
A Style Online elkötelezett híve a környezetvédelemnek. Újrahasznosított műany! ag csomagolást használunk lehetőség szerint (teljesen tisztát), p! apírból szintén újrafeldolgozottat.


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2015-08-17 21:40 . új LUXUS HÍMZETT Álomszép Felső L-es Raktáron - Jelenlegi ára: 1 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése