2022. július 5., kedd

töltött arany karika gyűrű cirkónia kővel 17mm - Jelenlegi ára: 990 Ft

Új, nem használt töltött arany karikagyűrű sok-sok cirkónia kővel.
Belső átmérő: 17mm
A töltött arany ékszereket nem sima aranyozással készítik, hanem az alap fém felületét vastagon valódi arany réteggel vonják be, feltöltik.  A hengerelt aranylemezt rendkívül nagy nyomáson és magas hőmérsékleten egybeolvasztják a hordozó fémmel (ez általában ékszerészeti réz, ritkább esetben ezüst), így vastag fedőréteg jön létre, amely akár harmincszor vastagabb lehet a más eljárásokkal felvitt réteghez viszonyítva. Értékük karátban azonban mégsem mérhető, mert ez az aranyvastagság mikromilliméterben értendő.  Ezek az ékszerek nem színezik el a bőrt, nem okoznak allergiás tüneteket és magas a kopásállóságuk. Nem valódi arany ékszerek, de azoknak tökéletes mása.  
Cirkónia
A cirkónia (CZ) nagyon jó gyémántutánzat. Csaknem olyan ragyogó, mint a gyémánt, a tüze még nagyobb is (ami elrejti csekélyebb brillanciáját), és viszonylag kemény, ami miatt tartós, jól viselhető. Olcsóbb és megfizethetőbb, mégis nagyon szép és elegáns alternatív kő.
Az ékszereket folyékony szappannal vagy szódabikarbónás vízzel tisztítsuk, majd öblítsük tiszta vízzel és puha ronggyal töröljük szárazra.
Köszönöm, hogy itt voltál, nézd meg a többi hirdetésemet is!


Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2022-07-05 12:28 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése