2022. április 7., csütörtök

Kakasvörös valódi bőr sportosan elegáns válltáska, "bugyor" - Jelenlegi ára: 7 800 Ft

Kakasvörös valódi bőr sportosan elegáns válltáska, "bugyor"
Jó minőségű vastag, strapabíró valódi bőrből készült, igényes kidolgozású táska. Feltűnően szép, különleges darab. Szépsége elsősorban a nagyon kellemes kakasvörös színben, s a táska letisztult, bugyor-szerű fazonjában rejlik. Sportos, ugyanakkor elegáns is. Bármilyen szettnek tökéletes kiegészítője lehet a farmertől egészen a sportos kosztümig. Fiatalos, különleges, egyedi. Kakasvörös... kakastaréj-vörös... mélyvörös... rooster red. A táskán levő fémkiegészítők krómszínűek. Feltűnő, fiatalos, strapabíró. Elsősorban azoknak ajánlom, akik kedvelik a színes, a megszokottól eltérő dolgokat, mert színes egyéniségükkel maguk is eltérnek a nagy átlagtól.
Használt, de még mindig feltűnően szép, mutatós darab. A használat nyomai nem feltűnőek. Egyedül a táska oldalán látszik enyhe, alig észre vehető kopás azokon a részeken, ahol használat közben a táska hozzáért a ruhához, s az dörzsölte.
Jól bővülő, tágas, egyterű belseje sok mindent elnyel, igazi "malaclopó". Mindennapi használatra tökéletesen megfelelő; kétterű belsejében minden elfér, ami a napi rutinhoz szüksége. Tágas, öblös belsejének az egyik felében egy nagy méretű cipzáros zseb került kialakításra. A "bugyor" két főrészét egy "hatalmas" cipzáros rekesz választja szét.  
A bélése hibátlan, bézs-szín kányafekete vastag, selyemfényű vízlepergetős textil. A táska tetejét egy vastag, a táska anyagából készült bőr zsinór fogja össze. Vállpántjának hossza lehetővé teszi, hogy magunkon keresztben átvetve, a táskát testtáskaként használjuk (nem túl magas hölgyek esetében). A vállpánt átcsatolható, ezesetben a táska kézi táskává változik.
Szélessége:      30 cm.
Magassága:       36 cm.
Mélysége:         18 cm.
Fülhosszúság:   90 cm (a fent említett módon szabályozható).


Jelenlegi ára: 7 800 Ft
Az aukció vége: 2022-04-08 02:38 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése