2021. szeptember 28., kedd

ONKYO INTEGRA T4450 VINTAGE CSÚCS MINŐSÉGI RÁDIÓ ELADÓ! - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

ONKYO INTEGRA T4450 VINTAGE CSÚCS MINŐSÉGI RÁDIÓ GYÖNYÖRŰ ÁLLAPOTBAN ELADÓ! ILLUSZTRÁLOM KÉPEIMEN VIDEÓN HIBÁTLAN MŰKÖDÉSÉT-ÁLLAPOTÁT!
EBBEN NEM LEHET CSALÓDNI! KIVÁLÓ MINŐSÉG OLCSÓN! PICK-PACK PONTRA INGYENES SZÁLLÍTÁS MEGBÍZHATÓSÁGUK MIATT!
SPECIFIKÁCIÓ:
Típus: Mono/Stereo Tuner
Hangolószalagok: FM, MW
Hangolási skála: Digitális
FM hangolási tartomány: 87, 5– 108 MHz
MW hangolási tartomány: 522 – 1611 kHz
Érzékenység: 0, 95uV (FM), 25uV (MW)
Jel-zaj arány: 80dB (FM), 40dB (MW)
Torzítás: 0, 2% (FM), 0, 7% (MW)
Teljesítmény: 750mV (FM), 150mV (MW)
Méretek: 455 x 90 x 364mm
Súly: 4. 8kg
Kedves Vásárlóim!
A SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG MINDIG ADOTT, ÉS TELJESKÖRŰ TESZTLEHETŐSÉGET BIZTOSÍTOK!
VÁLTOZTAK AZ MPL ÁRAK! 10kg ig 2870-Ft ! 20-kg ig 3999-Ft.
HA TÖBB TERMÉKET VÁSÁROLSZ ÉS EZEKNEK EGYÜTTES ÉRTÉKE MEGHALADJA AZ 50 000-Ft OT, ÉS NEM HALADJA MEG A 20Kg SÚLYT INGYENES A SZÁLLÍTÁS
HA VAN KÖZELEDBEN Pick-pack pont azzal is kalkulálhatsz készülék sérülékenységét figyelembe véve! - 1490-1990-Ft ! Max 20 kg / csomag!
A KÉPEKEN ÉS VIDEÓN LÁTHATÓ ÁLLAPOTU! EBBEN AZ ÁLLAPOTBAN FOGOD MEGKAPNI GONDOS CSOMAGOLÁSBAN A VÁSÁROLT TERMÉKET ! ILL SZEMÉLYES ÁTVÉTELNÉL TELJES TESZTLEHETŐSÉGET BIZTOSÍTOK!
Kérem mindenki megértését a következőkben és, csak akkor licitáljon, ha elfogadja az alábbiakat  
- Postai utánvétet nem vállalok, ezért utánvéttel nem postázok!  
- E-mailben is adja meg a pontos címet, ahova az árut küldhetem. A nem megfelelő, vagy hibás cím megadásból eredő hátrányok, károk a vevőt terhelik!  
- Árut csak akkor indítok útnak, ha a pénz fizikailag is az általam e-mailben küldött és megnevezett számlára megérkezett.
Fontos! Garanciát-szavatosságot, hirdetett termékeimre nem vállalok! Viszont Itt nem zsákba macskát vásárol! A posta előtt videofelvétel készül minden termékemről, melyet a You-tube-ra feltöltöm, és megtekinthető működése- állapota! Az esetleges szállítás során keletkező sérülésnél is a szállítmányozó felé felhasználható, ha megfelelő szállítási módot választottál,   ” pl törékeny”! Szóval, ha megkapod is olyannak kell lennie, mint most, amit a képen látsz! Licites termékeimnél, érvényes licit után, kérheted az aukció zárását, hogy ne keljen akár több hetet várni a hirdetés lejártáig! A szállítást illetően a vevőé a választás, kivel és hogy kéri, és a felelősség egyaránt, mert erre garanciát nem vállalok!  Ahogy rendeled tőlem, úgy és olyan formában küldőm, ha kell törékenyként! Alaposan becsomagolva küldőm!
Kérek mindenkit, hogy ezek tudatában licitáljon!  
A licitet úgy tekintem, hogy mindenki aki licitált, elolvasta, megértette, és magára nézve kötelező érvényűnek elismeri a fenti licitálási feltételeket!
A "Licitálok" gomb lenyomásával, A Polgári Törvénykönyv szerinti vételi ajánlatot tesz! (egy szerződést ír alá! ) Csak abban az esetben kattintson rá, ha eleget tud tenni a vásárlási kötelezettségnek!
 

Jelenlegi ára: 25 000 Ft
Az aukció vége: 2021-09-28 12:17 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése