2020. december 24., csütörtök

A vörös bolygó - Val Kilmer, Carrie-Anne Moss - Ritka! - Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Tökéletes állapotban lévő használt DVD, karcmentes lemez!
HANGOK:
 - angol - 5. 1 (DD)
 - spanyol - 5. 1 (DD)
FELIRATOK (borító alapján):
magyar, angol, cseh, görög, héber, horvát, lengyel, portugál, spanyol, török
A vörös bolygó
(Red Planet)
Rendező:  Antony Hoffman
Szereplők:  Val Kilmer, Carrie-Anne Moss, Tom Sizemore     
Leírás:
2050-ben a Föld pusztulása oly mértékben felgyorsul, hogy más bolygót kell választani otthonul. Asztronauták indulnak útnak, azzal a céllal, hogy kiderítsék, mi módon tehetnék lakhatóvá a Marsot. A felderítő csapatnak azonban nyoma vész, a kommunikáció megszakad a csapat tagjai között. Bowman kapitány azonban nem hajlandó magukra hagyni bajba jutott társait, és kutatásukra indul. Nem nagyon leli őket, de annyi kiderül, van élet a Marson!
Extrák:
előzetes, kimaradt jelenetek
Személyes átvételre szinte minden nap, reggel 08. 00 és este 20. 00 óra között van lehetőség (előre egyeztetett időpontban! ),  a címünkön (IX. kerület, Viola utca).
Amennyiben postán szeretné megkapni a terméket, kérem vegye figyelembe, hogy CD-t és DVD-t kizárólag csak bélelt (buborékos/pufi) borítékban, ajánlott küldeményként tudunk felelősséggel feladni, amelynek ára a megrendelőt terheli!
Postázást kizárólag átutalásos, előre fizetés esetében vállalunk!
FoxPost sajnos nincs a közelünkben, ezért csak hetente egyszer tudjuk vállalni, hogy elmegyünk oda. Amennyiben ezt a módszert szeretné választani, akkor elképzelhető, hogy pár napot várnia kell a feladásra.

Jelenlegi ára: 3 490 Ft
Az aukció vége: 2020-12-24 20:08 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése