2020. július 29., szerda

Cordyceps CS-4 gomba kivonat 800mg 60tabl.Planetary - Jelenlegi ára: 4 900 Ft


Természetesen több termék együttes vásárlása esetén sem változik a szállítási díj.
Kínai Hernyógomba, avagy latin nevén Cordyceps Sinensis, számos tudományosan is igazolt tulajdonsággal rendelkezik, melyeket most egy csokorba szedtünk!
Immunrendszer:  A Cordyceps Sinensis elősegíti az immunrendszer működését és a szervezet ellenálló képességét,
Daganatok:  Kínai és Japán kutatók vizsgálták a Cordyceps sinensis rákos daganatokra gyakorolt jótékony hatásait. Japán kutatók szerint növeli az immunrendszer működését és ezáltal a szervezet ellenálló képességét a rákos sejtekkel szemben. Állításukat egérkísérletekkel bizonyították.
Szív:  A Cordyceps javíthatja a szív működését. Több tanulmány is arra az eredményre jutott, hogy ez a gomba csökkenti a szívritmus zavarokat is.
Koleszterin:  A Cordyceps segíthet a koleszterinszint normalizálásában. Négy tanulmány azt mutatta, hogy a Cordyceps képes az összkoleszterin szintet 10-21%-kal, a trigliceridet 9-26%-kal csökkenteni, ugyanakkor a jó koleszterint (HDL-koleszterin) 27-30%-kal növelni.
Légzés:  A Cordyceps javíthatja a légzésfunkciót.  Számos tanulmány igazolja, hogy a Cordyceps Sinensis képes csökkenteni több, a légzéssel összefüggő betegséget, mint pl. a krónikus hörgőgyulladás, vagy az asztma.
Fizikai teljesítőképesség:  A C. Sinensis csökkenti a fáradtságot, növeli a fizikai teljesítőképességet, az ATP szintézist. Ez a gomba képes lehet a sejt szintű energiát (ATP/IP hányados) drámaian növelni (akár 55%-kal), akár 40%-kal növelheti a sejt szintű oxigén felvételt, védi szervezetünket a káros szabad gyökökkel szemben.
Termékenység:  Állatokon végzett kísérletek bebizonyították, hogy a Cordyceps sinensis egyértelműen fokozta a férfi nemi hormonok termelődését, a spermiumok mennyiségét és azok mozgékonyságát is. Szexuális életre kifejtett hatása miatt a “ Himalája Viagrájának”  is szokták nevezni.
 Vizsgálati bizonyítékok alapján a Cordyceps sinensis poliszacharid kivonata is képes javítani az agyműködést, valamint az antioxidáns enzimeivel részt vesz a szabad gyökök okozta káros oxidatív, így az öregedési folyamatok gátlásában és pozitív hatást fejt ki a szív-és érrendszeri funkciókra.  A C.  sinensis az 1990-es évek elején került a kínai sportolók fókuszába, mivel rendszeres fogyasztásuk látványosan megnövelte sport-teljesítményüket. A rendszeres fogyasztásukkal végzett tanulmányok az ülő embereknél is jelentős növekedést mutattak az energia-termelés és oxigén kapacitás tekintetében.


Jelenlegi ára: 4 900 Ft
Az aukció vége: 2020-07-29 15:11 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése