2019. október 27., vasárnap

Polaroid ND szűrő (67mm) (újszerű, karcmentes, dobozában) - Jelenlegi ára: 6 900 Ft

Dobozában eladó újszerű, minőségi fémfoglalatos, karcmentes Polaroid változtatható ND szűrő 67mm menetátmérővel (többek között jó például a népszerű Canon EF-S 18-135 IS STM objektívre).
A semleges szürkeszűrők használatával az érzékelőre jutó fény mennyiségét tudjuk csökkenteni, így vagy tágabb rekeszt és/vagy hosszabb záridőt állíthatunk be. A tágabb rekesz használatával a mélységélességet csökkenthetjük, ezzel a témát kiemelve az elmosódó környezetéből. A záridő növelése a mozgásokat elmossa, lágyan selymessé teszi (pl. vízesés), de gyakran használjuk éjszakai épületfotók esetén is, amikor a járókelőket szeretnénk eltüntetni a képről. A Polaroid Fader ND 4-400 változtatható intenzitású, a tág állítási határoknak köszönhetően a legkülönfélébb helyzetekben is az igényeinknek megfelelően használható. A vékony felépítésből következően (az extrém nagylátószögű és a halszem optikák kivételével) a leggyakrabban használt nagylátószögű objektíveken nem jelentkezik a sarkok kitakarása.
Használatával 1-11 Fé fényveszteség érhető el, ami akár 2000-szer (! ) hosszabb záridő alkalmazását is lehetővé teszi.
Egy jó magyar nyelvű ismertető:
https: //pixinfo. com/cikkek/polaroid-valtoztathato-erossegu-vnd-szuro/
Magyar nyelvű termékismertető a hivatalos forgalmazó honlapján:
http: //www. pdb. hu/szuro-objektivekhez/nd-semleges-szurkeszuro/vario-nd/polaroid-multicoated-vario-nd-2400-valtoztathato-szurkeszuro-67-mm
Érdemes megnézni a többi kapcsolódó hirdetésemet is!

Jelenlegi ára: 6 900 Ft
Az aukció vége: 2019-11-16 18:11 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése