2019. augusztus 30., péntek

Méregtelenítő fekete maszk aktív szénnel-Farmasi - Jelenlegi ára: 1 290 Ft


Köszöntelek az aukción!
Az aukció tárgya:
Méregtelenítő feketemaszk aktív szénnel-Farmasi
Készleten!
A fekete lehúzható arcmaszk csökkenti a pórusok láthatóságát, feloldja a zsíros szennyeződéseket és eltávolítja az elhalt hámréteget a tiszta és ragyogú bőr érdekében. A C vitamin és az antooxidánsoknak köszönhetően revitalizálja bőrét, redukálja a hiperpigmentációt, összehúzza a kitágult pórusokat és csökkenti a ráncok láthatóságát. Segítséget nyújt a túlzott zsír és faggyútermelés elleni küzdelemben. Az eredmény tiszta és ragyogó bőr. Használata: Vigyen fel a tiszta arcbőrére vastagabb réteget, hagyja hatni 25-30 percig, vagy amíg teljesen meg nem szárad. Óvatosan húzza le a maszkot az arcszélektől kezdve, majd langyos vízzel mossa meg arcát. A hajon, szemöldökön és az ajkakon ne használja.
80ml
Bontatlan termék!
TAVASZI VÁSÁR! SOK 1 FORINTOS AUKCIÓ! FOLYAMATOS TÖLTÉS!
Szállítás:
Az elsődleges szállítási mód a Dpd-vel történő szállítás. Postázás, foxpost több időt vesz igénybe, általában heti 1 alkalommal megyek, így esetenként egy hetet is várnod kell a termékre.
Fizetés:
Kérlek, hogy az aukció lejárta után 2 NAPON BELÜL vedd fel velem a kapcsolatot, az utalásra 5 napot tudok várni. Ha több , különböző időpontban lejáró terméket szeretnél megvásárolni, akkor természetesen összevárjuk őket, de 14 nap elteltével részutalást kérek!


Jelenlegi ára: 1 290 Ft
Az aukció vége: 2019-09-20 07:56 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése