2019. június 25., kedd

Loewe Női napszemüveg SLW941M55091K - Jelenlegi ára: 22 699 Ft

Loewe Női napszemüveg SLW941M55091K
 
Ha szereted a legújabb divattermékeket és kiegészítőket viselni, és a kiegészítők fontos részét képezik az összhatásnak, ne maradj le a Női napszemüveg Loewe SLW941M55091K termékről! Büszkélkedj a legjobb napszemüveg márkákkal. Nem: HölgySzín: BarnaAnyag: AcetátKristály: ? 55 mmA márka doboza tartozékHíd: 19 mmLábak: 145 mm
 
Alfa Store ? A vásárlás alfája.
 
Loewe
 
A Loewe egy madridi székhelyű spanyol ruházati és luxuscikk márka. Elsősorban bőrből készült termékeiről, táskáiról és kiegészítőiről híres, de egyedülálló parfümjei, melyek Spanyolországban a legkelendőbb illatok közzé tartoznak, tovább fokozták hírnevét. A márka komoly hagyományokkal büszkélkedhet. Egy tímár csoport alapította még 1846-ban, bár jelenlegi nevét 26 évvel később kapta, amikor a német Roessberg Enrique Loewe cserzővarga beállt a céghez, és neki köszönhetően az 1892-re már Madrid legjobb bőráru gyártójának hírében állt. Idővel a márka palettája jelentősen kiszélesedett, és egyre nagyobb tekintélyre tett szert a világban. 1972-ben elegáns finom üvegcsében rejtőző L de Loewe for Women ciprusos-virágos parfümével tört be az illatok világába. Ezt két évvel később első férfi parfümje, a páfrányos aromás illatú (fougere) Loewe Loewe követte.
 
A 80-as években a Loewe együttműködési megállapodást kötött a Moét Hennessy Louis Vuitton (LVMH) konglomerátummal. Közös munkájuk gyümölcse többek között az 1985-ben megjelent virágos Aire női parfüm, melynek népszerűsége a mai napig töretlen a spanyol piacon. Napjainkban a Loewe márka több tucat férfi, női és uniszex parfümöt tudhat magáénak. Az utóbbiak egyike a citrusos illatelemekkel színezett fás aromás Agua de Loewe parfüm. A parfümök megalkotásában a legjobb illattervezők, így Emilio Valeros, Olivier Cresp, Carlos Benaim, Yves Cassar, Alberto Morillas és Celine Barel működtek közre.
 
Szállítási idő: 5-7 munkanap

Jelenlegi ára: 22 699 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése