2019. március 31., vasárnap

BAYERDYNAMIC fülhallgató (nem headset) - Jelenlegi ára: 8 800 Ft

Regisztráció nélküli és ellenőrizetlen vaterásokat kérem ne zavarjanak mert NEM postázok nekik semmit.
Ez a világ-márka eddig főleg studio monitor fejhallgatókat, mikrofonokat és egyéb stúdiófelszereléseket gyártó cég a mobilos világhoz való alkalmazkodásakén jött létre és kijelenthető, hogy ragyogóan.
Ha látatlanban veszed is meg ezt akkor is jól jársz.... mert  ha nem felelne meg a leírtaknak visszavásárlási garancia él. !!! . White fülűeknek ajánlott. Aki ezt megveszi rá fog jönni, hogy mennyi a hallására káros fülest dugdosott eddig a füleibe.
(Ez a füles veri a NAKAMICHI-met!!!! )Komoly fülhallgató és magas minőséget produkál!!! Verhetetlen TÉRHATÁS!! Valós BASS füles azonban  nem agresszíven teszi azt! Egyik szektor hangzása sem megy a másik kárára. Ha nem így lenne VISSZAVÉTELI  GARANCIA van rá !!! Mit veszíthetsz???? Mellékeltem egy régebbi szakavatott tesztanyagot is hozzá de a mobilos változatáról ahol csak a kábelezés más (lásd a képeknél). Nem tőlem származik!!! Érdemes a másik nagy, nemzetközi adok-veszek helyen, (e-vel kezdődik és bay-al folytatódik.. ) is rákeresni erre..... Tanulságos.
Nem mai modell de még ma is versenyképes, csúcs!!! Sok mai csúcs fülest a zsebében hord!!!!
Beyerdynamic fülhallgató, kimondottan zene élvezetéhez és a minőségre érzékenyeknek ajánlva. Dinamikus hangzás-kategóriájú fülhallgató 10 mm-es neodímium HD meghajtóval. Kiegyensúlyozott, vesztesség-mentes hangzás, össz. 4pár szilikon/memoszivacs"zajszűrővel, csipesszel, lapos, gubancolódásmentes kábellel, kényelmes viselet, fém (eloxált alu-ötvözet) kagyló, 3, 5 mm-es sztereo jack csatlakozóval. Tartozékok: Össz. 3, a leghasználtabb, különböző méretű (S, M, L) dugó, márkaazonos csipesz, 90 cm-es adapter-kábel, az egész egy merevített (AJÁNDÉK) hordozó/tároló dobozban és a már említett memo szivacs dugó. Ez is csak kíváncsiságból, tesztelés céljából árkezett . Csak bemérve lett, így aztán gyakorlatilag ÚJ!!! Kevés ilyen szuper hangzású fülest teszteltünk mint ez. Nézd csak a német véleményt róla!! Eredeti doboza nélkül, összesen 3 garn. zajszűrővel és az adapter kábeljével viszi a postás. Visszavásárlási garanciát kap a termék amennyiben a minőség nem felelne meg a leírtaknak.
Paraméterei az egyik fotón érhetőek el. Kiválló választás, testes BASS teljesítménnyel, kristálytiszta egyéb szektorokkal (közép és magas) no meg ritka!!! 47 Ohm-os impedanciával. Ez utóbbi az egyik titka a ritka hangzásának.
0 torzítás és 0 alaphang.                 Az ára reklámár!!!!
UI: A megfelelő zajszűrő alkalmazása akár 30-40%-al is növelheti az teljesítmény minőségétt. ( ezt nagyon sokan nem tudják... még mielőtt valaki reklamálna!!! )        


Jelenlegi ára: 8 800 Ft
Az aukció vége: 2019-04-21 13:35 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése