2018. február 23., péntek

Ragadozó 2. (Blu-ray) 1990 ÚJ! magyar szinkronnal AZONNAL ÁTVEHETŐ - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Ragadozó 2. (1990)
Blu-ray, egylemezes kiadás
Állapot: gyári fóliás, bontatlan
hang: magyar, angol
felirat: magyar, angol
Külföldi kiadás, de magyar szinkront és magyar feliratot is tartalmaz.
Átvehető: azonnal, a Westend mellett 2 percnyire levő üzletünkben
További részletek a fotókon találhatók
Premierfilmek a legjobb áron!
1997-et írunk. A helyszín ezúttal is a dzsungel, de már nem a vadállatok és a mindent átszövő aljnövényzet által uralt terület, hanem Los Angeles utcáinak sokkal veszélyesebb vadonja. Mike Harrigan hadnagy, a rendőrség kábítószer-csoportjának sokat próbált tisztje rendőrök egy maroknyi csapatával csapdába került. A helyi drogbárók és bűnbandák egy csoportja véres leszámolást tervez: céljuk, hogy elsöpörjék az útból a megvesztegethetetlen Harrigan-t és embereit. A rendőrök esélye szinte a nullával egyenlő, ugyanis fogytán a lőszer...
Hirtelen egy titokzatos árny tűnik fel és egytől egyig végez a banda tagjaival. Harrigan brutálisan kivégzett bűnözők szörnyen megcsonkított hullái között találja magát. Tudja, hogy valaki az életét mentette meg, de azt is tudja, hogy aki erre képes volt, az mindenki másra is komoly veszélyt jelenthet. Harrigan hajtóvadászatot indít az ismeretlen ellen, de hamarosan rá kell jönnie, hogy fordult a kocka, és többé már nem ők az üldözők - egy félelmetes idegen ragadozó a prédájának tekinti őket...
KÉREM, FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT:
Minden termék esetében feltüntettem az átvételi lehetőségeket:
Azonnal átvehető - raktáron van, azonnal elvihető.
2-5 munkanap alatt szállítható - nincs raktáron, a beszerzése a feltüntetett időn belül várható.
A legtöbb termékem ÚJ, gyári állapotú.
Ami használt, arról pontos állapotleírást adok.
Szállítás: személyes átvétel vagy ajánlott levélként előre utalás után
Postázás: csak ajánlott levélként vállalok feladást, az aktuális postai díjszabás szerint + bélelt boríték ára. Minden ajánlott levelet LNK ( levélládába nem kézbesíthető ) opcióval adok fel, mivel a Magyar Posta már csak így vállal garanciát az ajánlott levelekért. Ha elsőbbségi opciót szeretne kérni, kérem, vásárláskor jelezze.
Postai utánvétet nem vállalok.
Ha a termék átvétele/postázása időhöz van kötve, kérem, ezt vásárlás ELŐTT egyeztesse velem, vásárlás után előre egyeztetés nélkül ezt nem tudom garantálni.
Igyekszem minden feltett kérdésre pár órán belül válaszolni.
Személyes átvétel: a Westend mellett közvetlenül, előre egyeztetett időpontban.
Az időpont egyeztetés nélkül érkező Vásárlók esetében nem tudok garanciát vállalni a termék azonnali átadására, ilyen esetben nem tudok reklamációt elfogadni, kérem, ezt vegye figyelembe. Ezért kérem, vásárlás után minden esetben egyeztessen átvételi időpontot.
Számlaadás: van
Garancia: 1 hét, csak és kizárólag gyári hibás terméket cserélek. A nem rendeltetésszerű használatból keletkező meghibásodásra nem vállalok garanciát. Kérem, a vásárolt terméket személyes átvétel esetén ellenőrizze.
Minden az aukcióimon eladó kép- és hanghordozó eredeti kiadvány, nem másolat.
Köszönöm, hogy elolvasta és tudomásul vette a fentieket a problámamentes kiszolgálás érdekében.


Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2018-03-15 18:04 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése