2017. augusztus 26., szombat

LATINOVITS ZOLTÁN / ADY - Jelenlegi ára: 500 Ft

Nézze meg a többi terméket is és iratkozzon fel az értesítőre!
Személyes átadás KITÁRÓLAG a X. kerületi lakáson.
EGY FORINTÉRT NYERT TERMÉKET NEM MOSTÁZOM.
NE MARADJON LE RÓLA!
*MINDEN SZOMBATON, ESTE HÉT ÓRÁTÓL ÚJ AUKCIÓKAT INDITOK! *  
A vásárlás menete + Postai díjszabások
KÉREM, OLVASSA EL FIGYELMESEN MIELŐTT LICITÁL, VÁSÁROL !!!
A Vetara, a vásárlást követően küld egy automatikus üzenetet, amiben az üzlet lebonyolításához szükséges minden adat szerepel. Ezzel időt és energiát spórol meg ön is. A megvásárolni kívánt termék/termékek árát és a kívánt postázási mód díjait az alább található ábráról tudja. Az összeg beérkezését követően küldöm a csomagot a megadott címre.
Ha több terméket kíván vásárolni, akkor használja a „ kosár” opciót. Ezzel is könnyebbé teszi a vásárlást, illetve nem kell az összegeket külön összeadnia, mivel a Vatera oldala kiszámolja ön helyet.
Lehetősége van egy-egy termék licitálásánál, hogy „ bevárjuk” azok lejártát és csak utána kezdjük el magának  kiválasztani és a termék/termékek árát, illetve a postázási díjjal növelt összeget átutalja három (3) munkanapon belül a megadott bankszámlaszámra, a megjegyzés rovatba kérem, hogy könnyebb beazonosítás céljából csak a felhasználó nevét írja vásárlásnak/átadásnak feladatait. Ez jelen esetben maximálisan 30 napot jelent. Ez azt jelenti, hogy az első vásárlás dátumát követő harmincadik napon,  - pl. bármennyi licitje van még folyamatban -  az addig „ megnyert/leütött” termék árának a bankszámlán szükséges lennie, hogy postázhassam a termékeket, illetve a személyes átadásnak is meg kell történni.
Sajnos nem áll módomban minden egyes vásárlót külön üzenetben emlékeztetni a megvásárolni kívánt termékek megvételére/átvételére. Ha és amennyiben hét (7) munkanap után sem jelentkezik valamilyen formában a termékért, a terméket újra indítom és leadom az értékelésemet a Vatera felé.
Nyilván emberek vagyunk és ezért mindenkinek lehet gondja-baja, amiért csúszhat az átadás, de tiszteljük meg azzal egymást, hogy kommunikáljuk le ezt is.
Ha a termék megérkezett önhöz és átvette, kérem, hogy adja le értékelését, hogy én is leadhassam.
Ha és amennyiben valami kifogása lenne a megvásárolt termékkel kapcsolatban, akkor vegye fel velem a kapcsolatot, hogy azt megnyugtató módon tudjuk rendezni és ne egy elhamarkodott értékeléssel végződőn.
Jó vásárlást, szerencsés licitálást kívánok!
POSTÁZÁSI DÍJAK
Súly (tól-ig)
Átvétel helye
2
kg-ig
5
kg-ig
10
kg-ig
20
kg-ig
30
kg-ig
40
kg-ig
Háznál
1690 Ft
1870 Ft
1980 Ft
2380 Ft
3200 Ft
5620 Ft
PostaPont
1320 Ft
1470 Ft
1630 Ft
1850 Ft
2590 Ft
-
MOL/COOP PostaPonton
1320 Ft
1470 Ft
1630 Ft
1850 Ft
-
-
Csomagautomatánál
490 Ft
490 Ft
490 Ft
490 Ft
-
-


Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2017-09-16 19:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése