2017. július 25., kedd

2 db. Overmax Edutab2 ütésálló gyerektablet + EduSet tok és billentyűzet - Jelenlegi ára: 36 000 Ft

Eladó a képen látható 2 db. Edutab 2 gyerektablet. Ütésálló burkolattal. A hozzávaló tokkal, billenytűzettel és egérrel. A kettőhöz csak egy töltő van, az Interneten sokféle töltőt és kiegészítőt lehet hozzá kapni.  
Az ára a kettőre együtt vonatkozik!
Leírás:
Az EduTab2 speciálisan a 7-12 éves kor közötti gyerekeknek készült.  A tablet a szórakoztatáson felül számos ismerettel látja el a gyerekeket és segíti őket képességeik fejlesztésében.  Az EduTab2 egy fejlett tablet. 7 colos (17, 78 cm) átmérőjű képernyővel. A gumi borítás védi a készület a sérüléstől. Az EduTab2 1 GB RAM-mal és 4 GB beépített memóriával rendelkezik. A tablet egy színes,  speciálisan gyerekek számára készült interface-szel van ellátva.  Az EduTab2 rendelkezik az Orangeblue Media, egy gyermek oktatási magazin kiadója, által kifejlesztett alkalmazásokkal ,, Cudaczek és barátai" (eredetileg ,, Cudaczek i Przyjaciele") címmel. Az olyan alkalmazásoknak köszönhetően, mint az ,, English for kids" (Angol gyermekek részére) és a ,, Guess what ?  Quiz for kids" (Találd ki! Kvíz gyerekeknek) gyermeke megtanulja az angol nyelv alapjait, továbbá a körülötte levő világ számos érdekességét. Ezek az alkalmazások lehetővé teszik számukra, hogy elsajátítsák a matematika alapjait, megismerkedhessenek számos érdekes kísérlettel és egyszerű recepttel. Az ifjú felhasználók az ,, Enciklopédia" segítségével földrajzot is tanulhatnak és a rajzolás szerelmeseinek a rajzolás alkalmazás számos segítséget nyújt. Azok a gyerekek, akik szeretnek énekelni, élvezni fogják a karaoke alkalmazást, amely a fiatal művészeknek segít fejleszteni énektudásukat.    
Az EduTab-ba beépítettek olyan játékokat is, melyek fejlesztik a logikus gondolkodást.  A két beépített kamerának köszönhetően a gyerekek készíthetnek fotókat és videókat.  Ez a családi készülék úgy lett kifejlesztve, hogy a szülők ellenőrizni tudják azt, hogy gyermekeik melyik programokhoz és játékokhoz férnek hozzá. A Google Play Alkalmazás Áruház lehetővé teszi további új alkalmazások telepítését.  
A tablethez kapható egy EduSet, amely egy speciális kivitelezésű billentyűzetből, képernyő érintő ceruzából és egy egérből áll.  
Operációs rendszer: Android 4. 1
Processzor: 1 GHz
Processzormagok száma: 1
Kijelző típusa: kapacitív, 1024 x 600
RAM: 1 GB
Belső memória: 4 GB
Memóriakártya típusa: microSD (max. 32 GB)
Előlapi kamera: 0. 3 Mpx
Hátlapi kamera: 0. 3 Mpx
Autofókusz, beépített vaku: nincs
Adatátvitel: HDMI kimenet, Wi-Fi, Fülhallgató kimenet
Akkumulátor: Li-Ion, 2500 mAh
Szélesség: 123 mm, Magasság: 191 mm, Vastagság: 11 mm
Beépített hangszóró és mikrofon: van
Új ára: 26. 000 Ft / tablet és 3500 Ft / Eduset
Szívesen postázom is.  


Jelenlegi ára: 36 000 Ft
Az aukció vége: 2017-08-14 20:31 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése