2017. március 28., kedd

Byas Perfection body lifter ultrahangos zsírbontó készülék - Jelenlegi ára: 56 000 Ft

Byas Perfection body lifter ultrahangos zsírbontó készülék
Byas testkezelő rendszer Karcsúsodj! Nagyon jó áron eladó egy vadonatúj Byas Perfection testkezelő készülék.
Ránctalanító, bőrfiatalító, zsírégető, szemránckezelő gép : )
A Byas testkezelő és a hozzátartozó gél egy rádiófrekvenciás zsírbontást tesznek lehetővé az otthonunkban.
A hő hatására a zsírsejtek felolvadnak és nyirokkeringések keresztül távoznak, így lehetővé válik a helyi fogyás mely diétával soha nem érhető el. A kezelések során csökkennek a narancsbőr-problémák és a striák is.
Ára: 56000. -
INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL!
A csomag tartalmazza az alábbiakat:
Byas Body Lifter készülék
Byas Body Firming Gél NÉLKÜL!!   (lásd a kép szerint)
CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT, de minden csomagolása meg van.
A Byas Body Lifter egyedülálló technológiájának köszönhetően a makacs, problémás területekről is eltávolítja még azt az évek során felgyülemlett felesleget is, amelytől eddig sem diéta, sem pedig sport útján nem sikerült megszabadulnia.
Hatékony narancsbőr- eltávolítás.
A zsír hő hatására áteresztővé válik, cseppfolyósodik, majd a sejthártyákon át távozik a nyirokba, onnan pedig természetes módon távozik. A kollagén, amely bőrünkben van felmelegítve, megkeményedik és ezáltal a bőr kifeszül. A kötőszövet kifeszül a felső bőrrétegekkel együtt. EMS, vagyis elektromos izomstimuláció. Erősíti a mélyen lévő izomrostokat és építi az izomzatot, így erősebbé és feszesebbé válik, és visszanyeri természetes kontúrját. Mikrovibráció, amely lazítja a sejtek közötti állományokat, és gondoskodik róla, hogy a Byas Body Lifter kezelő gél Liporelease hatóanyag-összessége a mélyebb bőrrétegeket is elérje. A készülékkel a Liporelease Active complex egészen a bőr alsó rétegeibe tudja kifejteni hatását, ezáltal a sokkal több lehetőség nyílik: a testméretek csökkentésére; a striák terhességi csíkok, narancsbőr eltüntetésére; a zsírsejtek stimulálásával eltüntetni a felesleges kilókat; a makacs, problémás helyekről is eltávolítani a felesleget; fogyást követő szisztematikus bőrfeszítésére; a mélyizomzat célzott erősítésére.
Ultrahangos zsírbontó
1 Mhz > Epidermis - Felső réteg, hám: kb. 0, 2 mm vastag és a felső rétegként tulajdonképpen a védőréteget képezi. A felhám a szarurétegből és a bazális rétegből áll, utóbbi sejtosztódás révén pótolja az elhalt sejteket. A felső szaruréteg 4 héten belül képes teljesen megújulni. A napfény elleni természetes védelmet a pigmentsejtek melanintermelése biztosítja. 500 Khz > Dermis - Középső réteg: bőrünk azon rétege, amely kollagént, elasztikus rostokat és szövetközti anyagokat tartalmaz. A kollagén adja a bőr szakítószilárdságát. 300 Khz > Subcutis - Bőralja: A legmélyebben fekvő réteg a bőralja, amely laza kötőszöveti rostokból áll. Fő feladatai az energiatermelés szabályozása, a hőtermelés és a tápanyagok, így a zsír elraktározása, valamint a nyomás, ütés és hőveszteség elleni védelem. Byas Body Lifter profi technológiát kínál Önnek egy mobil kézi készülékben az otthoni kényelmes, és rendkívül hatásos használatra. Először a szabadalmaztatott MST Multi Szinkron technológiát használja a készülék. Ebben a három technológia kombinációja jelenik meg, melyeket már évek óta sikeresen alkalmaznak világszerte a speciális klinikákon és szakintézetekben: ezek a rádiófrekvenciás technológia. Az elektronikus izomstimuláció és a mikrovibrációs eljárás.

Jelenlegi ára: 56 000 Ft
Az aukció vége: 2017-04-17 20:05 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése