2016. augusztus 26., péntek

Skytec M-58PRO vezetékes dinamikus mikrofon+GARI* - Jelenlegi ára: 8 490 Ft

Skytec M-58PRO professzionális vezetékes dinamikus mikrofon + kábel
Műszaki adatok:  
- Típus: Skytec M-58PRO
- Külsőre a legendás Shure SM-58-ra hasonlít
- Technológia: Dinamikus
- Karakterisztika: Kardiodid
- Frekvencia átvitel:  40 Hz - 17. 000 Hz
- Impedancia: 600 ohm +-30% (1 Khz)
- Érzékenység: -55 dB V/Pa (1 Khz)
- Beépített kapcsoló
- Kitűnő minőségű sötétszürke fém ház, fém ráccsal
- Csatlakozó: XLR papa
- Tömeg: 317 g
- 4m XLR mama - 6, 3 JACK kábel tartozék
- Árkategóriájában kiemelkedő hangminőség
- Ideális karaoke, disco, ének, zenekari, ének, stb. felhasználásra
Termékleírás:
A Skytec a holland discotechnikai óriás, Tronios B. V. márkája. A vállalkozás 1998-as megalapítása óta hatalmas fejlődésen ment keresztül és kiváló árinak köszönhetően lassan egész Európában teret hódít, ma már több mint 40 országban vannak jelen. A gyártó nagy gondot fordít a minőségbiztosításra, minden darabot egyenként tesztel, mielőtt azok elhagynák a gyárat, így termékei nagyon megbízhatóak. Minden Skytec termékre 3 év teljes körű garancia érvényes. Az MK Discotechnika Kft. 2011 óta a Skytec hivatalos magyarországi forgalmazója.
Az Skytec M-58PRO külsőre és tudásában is a legendás Shure SM-58-ra hasonlít. Igényes kialakítású, jó hangminőségű termék, mely messze felülmúlja árkategóriáját. A gyártó két hasonló mikrofont forgalmaz, egyiket Skytec M-58, másikat M-58PRO néven. Érdemes megfizetni a drágább változatot, sokkal komolyabb kapszulájának köszönhetően a drágább árfekvésű mikrofonokat is képes megverni. A mikrofont kézbe véve abszolút profi, jóval drágább mikrofon benyomását kelti, tömege 317 g.  Nem gerjed, kellemes, élethű hangokat hallunk vissza a hangfalban.  A termékhez gyárilag jár egy 4 méteres XLR mama - 6, 3 Jack ká! bel, mellyel keverőhöz és egyéb hangrendszerhez köthető.  A mikrofont ajánljuk minden olyan felhasználónak aki egy olcsó, de mégis jó minőségű mikrofonra vágyik. Ideális karaoke felhasználásra, discokba, zenekaroknak és hangosítóknak egyaránt. Több zenekar, hangosító választotta már ezt a típust és jelzett vissza pozitívan vele kapcsolatban. Aki ebben az árfekvésben keres mikrofont, érdemes ezzel a típussal számolni.
Kábelek, átalakítók, kiegészítők:
A termék mellé bármilyen kábelt, átalakítót, kiegészítőt meg tud nálunk vásárolni. Minden kiegészítő raktáron van, előzetes egyeztetést követően a megrendelt termékkel együtt tudjuk szállítani. Ha valamit nem talál meg webáruházunkban, érdeklődjön telefonon, mindenünk van, de nincs minden külön feltöltve.
Szállítási lehetőségek:
-Személyesen átvehető, kipróbálható Egerben és Budapesten
-Budapesten � �s környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
-Előzetes egyeztetés után átvehető az Eger - Budapest útvonalon
-Utánvéttel 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Előre utalással 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Ha a rendelés végösszege eléri a 30. 000 Ft-ot: INGYENES
Garancia:
- 3 év teljes körű garancia.
8 munkanapos visszaküldési lehetőség:
Ha a tőlünk vásárolt áru nem nyerte el tetszését, az átvételtől számított 8 munkanapon belül jelezheti felénk, majd visszaküldheti azt. Ilyen probléma esetén vegye fel velünk a kapcsolatot, a további teendőkről ismertetjük. A visszaküldés költsége a vásárlót terheli. Elvárás, hogy visszaküldött áru ugyanolyan állapotban és eredeti dobozában legyen, mint ahogy azt a vevő kézhez kapta.
3 év teljes körű garancia.
+++ Szállítás azonnal, raktárról! +++
A terméket raktáron tart juk, a rendelést követően azonnal tudjuk szállí! tani, azonban a terméket több felületen is hirdetjük, időnként előfordulhat ideiglenes készlethiány, amikor a szállítási idő megnő.
Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
8. 490 Ft/db
Tekintse meg további termékeinket is a következő linkre kattintva:
TOVÁBBI TERMÉKEK
keverő, zenekari keverő, karaoke keverő, karaoki, 8 csatornás, 6 csatornás, 4 csatornás, effekt, effektes, effektes keverő, effektprocesszor, hangkeverő, hang keverő, dj keverő, djkeverő, midi vezérlő, midi controller, mikrofon, mikroport, fejmikrofon, fej mikrofon, csipesz mikrofon, csipeszmikrofon, ruhára csíptethető mikrofon, ruhára csiptethető mikrofon, mikroport, vezeték nélküli mikrofon, rádiós mikrofon, mikrofon csipesz, headset, fejhallgató, karaoke, hangfal, hangfalpár, hangszóró, mélyláda, subláda, szubláda, szub, sub hangfal, topláda, szélessávú hangfal, középma gas hangfal, karaoke hangfal, hangláda, hang szóró, aktív mélyláda, aktív hangfal, aktívhangfal, aktív hangfalpár, házimozi hangfal, házimozi mélyláda, házimozi sub láda, disco hangfal, disco mélyláda, reflex, házibuli, party, disco

Jelenlegi ára: 8 490 Ft
Az aukció vége: 2016-09-15 21:06 . Skytec M-58PRO vezetékes dinamikus mikrofon+GARI* - Jelenlegi ára: 8 490 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése