2016. március 27., vasárnap

Overmax tv játék konzol - Jelenlegi ára: 8 000 Ft


   
Megvettük, egyszer használtuk.... majd a fiam közölte, hogy mégsem kell neki. Sajnos vissza nem veszik, mert nincs baja.... 3 év garancia van rá. kb 1 hónapos. Tökéletesen működik. Jó a grafikája is. Több száz játék. mindenféle sport, logikai, kirakós.... stb. Egész kicsik is tudnak vele játszani, mert a távírányítóval kell pl. ütni a tenisznél.... szerintem szuper... én szerettem, mert nem csak ül és nézi mint a ps-nél, hanem aktívan ugrál, üt... stb . Elem kell a vezérlőbe, az nem tartozék, de minden kábellel el van látva. RCA bemenet kell csak a tv-re. Egyszerre 2-en játszhatnak vele.
1. Osztály.  
Rengeteg cuccunk van amit nem használunk, rég óta pakolgatom ide-oda. Most rászántam magamat, és tavaszra mindentől szeretnék megszabadulni, mert már nem férünk el tőlük.  Saját minőségi osztályozást használok a termékekhez.
1. osztály: Címkés vag! y címke nélküli soha nem használt termékek. (Sokszor veszek előre termékket, hogy majd belenő/lefogyok/pont ide befér/valamire jó lesz/ajándékba kaptuk, de a használat soha nem valósul meg.
2. osztály: Újszerű 1-2 alkalommal használt termék. A használat során derül ki, hogy nem kényelmes/nem áll jól/mégsem fér be/nem kompatibilis valamivel... stb. Ezért feleslegessé vált.
3. osztály: Normál használatú termék. A használat látható rajta, de még bőven használható, csak nekünk már feleslegessé vált, mert pl.: kinőttük, jobbat vettünk, vagy csak már nem tetszik.
4. osztály: Használtabb estenként sérült, de kidobni sanálom termék. Jelképes áron elvihető, háha valakinek még kellhet, vagy meg tudja javítani, vagy alkatrésznek..... .... csak ne foglalja tovább a helyet. A felllet hibát mindig nagyítva fotózom.
A gyerekholmiknál monogram vagy név felírat szinte mi! ndenben van. A ruhákat mindig mosva rakom el, de vasalva ni! ncsenek, ezért a képen is gyüröttek lehetnek.
Idő hiányában nem tudok méregetni. amiben találok gyári méretezést azt írom bele. Ha kérdésed van tedd fel, amint tudok válaszolok.


Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2016-04-17 08:10 . Overmax tv játék konzol - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése