2015. november 30., hétfő

Aláöltözet thermoaktív SPAIO sportruha ÚJ! - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

SPAIO az olasz sportruházat márkája.
Háromdimenziós rugalmasság (stretch minden irányban). A megfelelő méretű ruha garantálja a tökéletes illeszkedést a testhez. Az egyedülálló, kétrétegű szövet szerkezete kombinálva a lapos varrás technológiával biztosítja  a nedvesség és a verejték elvezetését a külső rétegbe, úgy, hogy a bőr mindig száraz marad(belső réteg) és megtartja a hőt. Dryarn technológia: Víztaszító, gyorsan szárad. A rost víztaszító polipropilénből készül. A puha fonal egyedi baktérium-és gombaölő tulajdonságokkal rendelkezik.
technikai aláöltöző, “ AIR FLOW CONTROL” funkcióval, amely segít a testhőmérsékletet egyenletes szinten tartani sport és szabadidős tevékenység közben függetlenül a külső hőmérséklettől. Melegben nedvességeltávolító, a keletkezett izzadtságot elvezeti az anyag külső felületére,  a testet szárazon tartja, így ! biztosítja a komfortérzetet. Kiképzéséből fakadóan diffúziós felülete négyszerese a pamuténak és jellemzően kétszerese a többi hasonló anyagnak,  így az izzadtság elvezetésével hatékonyabban hűti a testet. Hidegben, mivel szorosan illeszkedik használója testéhez, megakadályozza a túlzott hő leadást, a testet melegen tartja.
A következő sportokhoz ajánlott: sielés, korcsolya és egyéb téli sportok, kerékpározás, motorozás, atlétika, hegymászás, túrázás,                                  labdajátékok.
         mag.          mellbőség       csípő
 M     172-178    88-94             84-88 
 
  XL    184-190    100-106          92-96
Postaköltség 710ft 

Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2015-12-21 23:50 . Aláöltözet thermoaktív SPAIO sportruha ÚJ! - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése