2015. szeptember 28., hétfő

Objektívek protar carl zeiss nagyformátum központi - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

5 darab objektív alkatrésznek eladó
1. Zeiss Ikon: három lencse, hogy egybe tartoznak-e, nem tudom. Szépek, karcmentesek, azonban a szélén van egy csak oldalfényben látszó lényegtelen valami, talán a bevonat maradványa, utolsó közeli képen látszik. A mechanika nem működik, hiányos, se lamellák, se blende nincs.
2. Ezüst 50/f3. 5: a lencsék szépek, minimális mikrokarcok a külsején. A mechanikus része roncs, nem jöttem rá, hogy lehet szétszerelni. Blende ép, de nagyon nehezen mozdul, gondolom beleszáradt a zsír.
3. Tessar 150/f4. 5: lencsék kitűnőek, csak egy 5 mm-es, mély karc a szélen, valamelyik belső tagon. A hátsó lencséje nincs rögzítve, nem hinném, hogy egybe valóak, illetve az is kérdés, mi lehetett ez eredetileg, mivel se számozás, se blende.
4. Tessar 75/f4. 5: szép, jó, tiszta lencsék, blende is szépen megy. Úgy látom, nagyformátumú képet vetí! t. Annyi, hogy az elején lévő szűrőmenet meg van nyomva oldalról.
5. Dioplan 80/f2. 8 vetítőobjektív: a "bokeh-master" Trioplan kistestvérének mondogatják itt-ott. Műanyag lencsék lévén elöl és hátul is van némi kis folt és karc, de nem vészesek, még a használható állapotnak tűnik. Blende nincs rajta.
Átvétel: előre utalás után MPL futárszolgálattal, értékbiztosítva, ami 950 Ft. Vagy személyesen Pilisszántón.  

Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2015-10-18 18:03 . Objektívek protar carl zeiss nagyformátum központi - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése