2015. augusztus 30., vasárnap

Skytec SPA-1200B aktív karaoke hangfal +3 ÉV GARI - Jelenlegi ára: 61 990 Ft

Skytec SPA-1200B MP3 2x600w (30cm) aktív karaoke hangfalpár
Műszaki adatok:
- Mély hangszóró: 12” (30 cm)
- RMS teljesítmény: 2x600w
- Tölcséres piezo magassugárzó
- Hangfalaként dupla reflex nyílás
- Beépített erősítő
- Beépített MP3 lejátszó
- USB és kártyaolvasó foglalat
- Beépített hangváltó
- Frekvencia: 30Hz – 20. 000 Hz
- Visszhang effekt
- 2x5 sávos EQ
- 2x 5 ledes kivezérlésjelző
- 2 Jack mikrofon bemenet
- Műanyag ház
- Szürke és fekete műanyag védőrács
- Könnyen szállítható
- Beépített hordfülek a hangfal oldalán
- Tömeg: 12+10 kg
- Méret: 37 x 67 x 29 cm (sz x ma x mé)
Termékleírás:
A Skytec hangfalak a holland discotechnikai óriás, Skytronic termékei. A vállalkozás 1998-as megalapítása óta hatalmas fejlődésen ment keresztül és kiváló árainak köszönhetően! lassan egész Európában teret hódít. A gyártó nagy gondot fordít a minőségbiztosításra, minden darabot egyenként tesztel, mielőtt azok elhagynák a gyárat, így termékei nagyon megbízhatóak. Minden Skytec termékre 2 év teljes körű garancia érvényes.
A Skytec SPA-1200 egy 2x600w teljesítményű, 8 Ohm impedanciájú, beépített erősítővel valamint USB/SD MP3 lejátszóval rendelkező aktív hangfalpár. Hangfalanként egy 30cm-es mélyhangszóróval és egy tölcséres piezo magassugárzóval szerelve. Hangminőségére sem lehet panasz mélyhangszórói kifejezetten basszusos, dübörgős mélyek leadására is képesek. A hangzást egy 2x5 sávos EQ segítségével tovább szépíthetjük, a toló potméterek vége egyenként piros ledekkel szereltek, így a sötétben is könnyedén megtalálhatóak. Beépített erősítőjének köszönhetően nem szükséges hozzá semmi egyéb kiegészítő, csak bedugjuk a konnektorba ! és a hangfal használatra kész. A gyártó a két hangfal k! özé szükséges összekötő kábelt is biztosítja. 2 mikrofon bemenettel rendelkezik. Ideálisan alkalmazható karaoke felhasználásra és akár hangszer erősítőként is. Beépített visszhang effekttel, valamint magas és mély állítási lehetőséggel rendelkezik. USB és SD kártya csatlakozásának köszönhetően MP3 lejátszására is képes. A zenét tudjuk léptetni, tekerni, gyakorlatilag egy teljes értékű lejátszó van beépítve. Kitűnő ár érték arányú hangfal, mely ideálisan használható, házibulikban, kerti partikban, karaoke bulikon, és egyéb hangosításokon. Több edző, fitness, zumba oktató is választotta már, hiszen könnyedén szállítható, ideális mobil hangfal. Pillanatok alatt kipakolható – elpakolható termék.
Kábelek, átalakítók, kiegészítők:
A termék mellé bármilyen kábelt, átalakítót, kiegészítőt meg tud nálunk vásárolni. Minden kiegészítő raktáro! n van, előzetes egyeztetést követően a megrendelt termékkel együtt tudjuk szállítani. Ha valamit nem talál meg webáruházunkban, érdeklődjön telefonon, mindenünk van, de nincs minden külön feltöltve.
Szállítási lehetőségek:
-Személyesen átvehető, kipróbálható Egerben és Budapesten
-Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
-Előzetes egyeztetés után átvehető az Eger - Budapest útvonalon
-Utánvéttel 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Előre utalással 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Ha a rendelés végösszege eléri a 30. 000 Ft-ot: INGYENES
Garancia:
- 3 év teljes körű garancia.
8 munkanapos visszaküldési lehetőség:
Ha a tőlünk vásárolt áru nem nyerte el tetszését, az átvételtől számított 8 munkanapon belül jelezheti felénk, majd visszaküldheti azt. Ilyen probléma esetén vegye fel velünk a! kapcsolatot, a további teendőkről ismertetjük. A visszaküldés ! költsége a vásárlót terheli. Elvárás, hogy visszaküldött áru ugyanolyan állapotban és eredeti dobozában legyen, mint ahogy azt a vevő kézhez kapta.
3 év teljes körű garancia.
+++ Szállítás azonnal, raktárról! +++
A terméket raktáron tartjuk, a rendelést követően azonnal tudjuk szállítani, azonban a terméket több felületen is hirdetjük, időnként előfordulhat ideiglenes készlethiány, amikor a szállítási idő megnő.
Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
61. 990 Ft/pár
Tekintse meg további termékeinket is a következő linkre kattintva:
TOVÁBBI TERMÉKEK
keverő, zenekari keverő, karaoke keverő, karaoki, 8 csatornás, 6 csatornás, 4 csatornás, effekt, effektes, effektes keverő, effektprocesszor, hangkeverő, hang keverő, dj keverő, djkeverő, midi vezérlő, midi controller, mikrofon, mikroport, fejmikrofon, fej mikrofon, csipesz! mikrofon, csipeszmikrofon, ruhára csíptethető mikrofon, ruhára csiptethető mikrofon, mikroport, vezeték nélküli mikrofon, rádiós mikrofon, mikrofon csipesz, headset, fejhallgató, karaoke, hangfal, hangfalpár, hangszóró, mélyláda, subláda, szubláda, szub, sub hangfal, topláda, szélessávú hangfal, középmagas hangfal, karaoke hangfal, hangláda, hang szóró, aktív mélyláda, aktív hangfal, aktívhangfal, aktív hangfalpár, házimozi hangfal, házimozi mélyláda, házimozi sub láda, disco hangfal, disco mélyláda, reflex, házibuli, party, disco

Jelenlegi ára: 61 990 Ft
Az aukció vége: 2015-09-20 11:56 . Skytec SPA-1200B aktív karaoke hangfal +3 ÉV GARI - Jelenlegi ára: 61 990 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése